Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Çok Yoruldum, çok üzüldüm, çok Kırıldım, Bırakıyorum

Yayınlanma Tarihi : 13.06.2023 23:13 Bu haber 136 defa okundu

İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat,  yorulduğunu, üzüldüğünü ve kırıldığını belirterek, istifa kararı aldığını açıkladı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Çok Yoruldum, çok üzüldüm, çok Kırıldım, Bırakıyorum

Hakan Bolat, Bucaspor ile oynanan rövanş maçında 1-0 yenilerek elendikleri maçın ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, istifa gerekçesini şu sözlerle ifade etti:

"Bugünkü Maçta Bu Şehir İçin Yüreklerini Sahaya Koyan Futbolcu Kardeşlerimi Çok Teşekkür Ederim. Stadı Olmadan, Büyükşehir Belediyesi ve İskenderun Belediyesinden Hiç Destek Almadan Kendi çabalarımla Bu Takımı Buraya Getirip Çocukluk Aşkım İskenderun Spor’u Marka yapmak adına Elimden Gelen Her Şeyi Yaptım. Ama Bu Sevda Buraya Kadar. Ayrılıklarda Sevdaya Dahildir. Çok Yoruldum, Çok Üzüldüm, Çok kırıldım. Benim İçin Kutsal Bir Görev Olan  Başkanlığı Bırakıyorum.

Başkanlığım Süresince İstemiyerek Kimseyi Kırdıysam Hakkınızı Helal Edin. İskenderun Spor’u Kim yönetmeye Talip ise Biz Her Türlü Fedakarlığı Yapmaya Hazırız. İskenderun Spor iskenderun Şehrindeki Futbolcu Olacak Kardeşlerimizin Bir Umududur. Bu Markaya Sahip Çıkın. Sağlıcakla Kalın, Hakkınızı Helal Edin." 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol