Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Çiçek kızlar projesinde imzalar atıldı

Yayınlanma Tarihi : 05.12.2016 00:00 Bu haber 558 defa okundu

Yardım Sevenler Derneği Antakya Şubesi, Çiçek Kızlar projesine imza attı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Çiçek kızlar projesinde imzalar atıldı

Dernek, Çiçekli Konak Butik Otel’in sosyal sorumluluk projesine destek vererek, üniversiteli kız öğrencilerin okutulmasına katkı sağlayacak öğrenim bursu için aracı oldu.  

Dernek Başkanı Gülsev Ömeroğlu, kız çocuklarının eğitiminin önemine değinerek dernek faaliyetlerinin amacının üniversiteli gençlere burs sağlamak olduğunu söyledi. Bağışlarla yaklaşık 50 çocuğa burs verdiklerini söyleyen Ömeroğlu şöyle konuştu: “Amacımız aydınlık yarınlar için eğitimli çocuklar yetiştirmek. Ülkemizin geleceği okuyan gençlerimizin elinde olmalı. Kız ya da erkek onlara bir nebze katkımız oluyorsa ne mutlu bize. Onlar bizim geleceğimiz, gençlerimizin eğitim alabilmesi için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.”

MISTIKOĞLU: ÇİÇEK KIZLARIN SAYISI ARTMALI

Çiçekli Konak İşletme adına konuşan Yasemin Mıstıkoğlu’da işletmelerin, sosyal yaşantının bir parçası olarak içinde bulundukları topluma karşı sorumlulukları olması gerektiğini söyleyerek şöyle konuştu: “Günümüz tüketicileri, hizmet aldıkları işletmelerin dünyada yaşanan olaylara karşı bireysel ya da STK lar aracılığıyla tepki verdiğini görmek istemektedirler. Konaklama işletmelerinin çevre ve enerji konularında sosyal sorumluluk projeleri yürüttüğü bilinmekte. Bunlar çok maliyetli projeler. Bizim gibi küçük işletmelerin de yapabileceği sosyal sorumluluk projesi vardır diye düşünerek ortaklarım Belgin Hanım ve Selma Hanımla birlikte Çiçek Kızlar projesini yarattık. Yardım Sevenler Derneği aracılığı ile üniversiteli genç kızlarımıza burs vereceğiz. Otelimizde kalacak her misafirimizden aldığımız ücretin bir kısmı Çiçek Kızlar projesine aktarılacak. Dileğimiz Çiçek Kızların sayısının her sene artmasıdır”.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol