Hatay Mahalli Haber
MENÜ

CHP’nin Hatay’da Hakan Tiryaki Kararı

Yayınlanma Tarihi : 27.07.2024 11:11 Bu haber 60 defa okundu

CHP Hatay İl Başkanı Hakan Tiryaki’nin 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından sunduğu istifa CHP Genel Merkezi’nce kabul edilmedi. Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Lütfü Savaş’ın kazanamaması halinde görevinden istifa edeceğini söyleyen ve seçim sonuçlarının netleşmesinin ardından sözünde duran Tiryaki, genel merkezin kararı üzerine görevini yapmaya devam ediyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
CHP’nin Hatay’da Hakan Tiryaki Kararı

Başkan Tiryaki, Hatay’ın 15 ilçesinde CHP’nin başarısını daha da güçlendirmek için partinin neferi olarak çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

Partililerle birlikte omuz omuza vererek iktidar yolunda hep birlikte yürüyeceklerini ifade eden Hakan Tiryaki, “Yerel seçim çalışmaları sürecinde ‘Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerini kaybedersek istifa ederim’ söyleminde bulundum ve sözümün arkasında durdum. Bugüne kadar büyük bir gururla sürdürdüğüm CHP Hatay İl Başkanlığı görevine partimin kararı doğrultusunda devam edeceğim. Bu kararın verilmesinde başta CHP Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel ve parti kademesindeki tüm yöneticilere bana duydukları güven için teşekkür ederim. CHP, herkes için var ve büyük bir aile olarak Hatay için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol