Hatay Mahalli Haber
MENÜ

CHP'li Mansuroğlu Dualarla Sonsuzluğa Uğurlandı

Yayınlanma Tarihi : 10.12.2023 10:13 Bu haber 145 defa okundu

Tedavi gördüğü hastanede 63 yaşında yaşama veda eden CHP İskenderun İlçe Başkanı merhum Yusuf Mansuroğlu yıllarını verdiği partisinin ilçe binasından dualarla sonsuzluğa uğurladı.

Paylaş Paylaş Paylaş
CHP'li Mansuroğlu Dualarla Sonsuzluğa Uğurlandı

Cumhuriyet Halk Partisinin birçok kademesinde görev alan merhum Yusuf Mansuroğlu yaklaşık 7 yıldır İlçe Başkanlığı görevini yürütüyordu. Rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede önceki akşam hayatını kaybeden Mansuroğlu’nun vefatı başta ailesi olmak üzere sevenlerini ve partililer derinden üzdü.CHP'li Mansuroğlu Dualarla Sonsuzluğa Uğurlandı

1960 Doğumlu, dört çocuk babası merhum Yusuf Mansuroğlu’nun cenazesi son kez Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun ilçe teşkilatı önüne getirildi. Gözyaşları arasında parti binası önüne tabutu indirilen merhumun ruhuna dualar okundu.

İskenderun ilçe Başkanı vekili Av. Hüseyin Derin, hayatını kaybeden Başkan Yusuf Mansuroğlu’nun uzun zamandır evi ve ailesi gibi gördüğü partinin her kademesinde görev yaptığını belirterek görevi sırasında bildiği doğrulardan ve mücadeleden şaşmadığını söyledi. 

Konuşurken cümleleri boğazında düğümlenen Merhumun oğlu da “Babamı kaybettim! Burası onun için eviydi, evinden kaldırıyorum” dedi.

Eski Bakanlardan Nihat Matkap da Genel Başkan Kılıçdaroğlu ziyaretlerinde söylediği sözleri hatırlatarak şunları aktardı: “Sayın Genel Başkanım size söz veriyorum. Bu sefer İskenderun’u kazanacağız’ Yusuf Başkanımın bu sözünü en büyük vasiyeti olarak kabul etmek zorundayız…”

CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara ise çok hüzün olduklarını ifade ederek “Abimizi başkanımızı kaybettik. Ailesine ve partililere sabır diliyorum” dedi.

Parti binası önünden dualarla alınan cenaze Numune Mahallesindeki evinin önüne, ardından da toprağa verileceği Arsuz Karaağaç Asri Mezarlığı’na getirildi. Bölgenin protokol üyeleri, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Hatay Milletvekilleri Nermin Yıldırım Kara, SP'li Necmettin Çalışkan, HBB Başkanı Lütfü Savaş, CHP'li eski bakanlar Mehmet Dönen, Nihat Matkap, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun  ve Arsuz’dan birçok partili, sevenleri, yakınları ve aile fertleri cenaze namazında saf tuttu.

CHP İskenderun İlçe Başkanı merhum Yusuf Mansuroğlu, gözyaşları ve dualar eşliğinde toprağa verilerek son yolculuğuna uğurlandı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol