Hatay Mahalli Haber
MENÜ

CHP Referandum Çalışmalarına Start Verdi

Yayınlanma Tarihi : 06.02.2017 00:00 Bu haber 737 defa okundu

Nisan ayında yapılacak olan Referandum çalışmalarına başlayan CHP Antakya İlçe başkanlığı ve CHP Antakya ilçe gençlik kollarının düzenlediği genişletilmiş istişare toplantısında buluştu.

Paylaş Paylaş Paylaş
CHP Referandum Çalışmalarına Start Verdi

Toplantıya CHP Antakya İlçe Başkanı Dr. Hasan Ramiz Parlar,  CHP Antakya Kadın Kolları Başkanı Almula Aydoğdu, CHP Hatay il Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kutlu, CHP Antakya Gençlik Kolları Başkanı Hasan Değirmenci, CHP Defne Gençlik Kolları Başkanı Ali Kemal Kazar, yönetim kurulları, çok sayıda gençlik kolları üyesi ve gönüllü gençler katıldı.

PARLAR: REFERANDUM ÜLKEMİZİN GELECEĞİ İÇİN ÇOK ÖNEMLİDİR

Toplantı da konuşma yapan CHP Antakya İlçe başkanı Dr. Hasan Ramiz Parlar şunları söyledi;  “Nisan ayında yapılacak olan Referandum sizlerin ve ülkemizin geleceği için çok önemlidir. Siz gençlerimize çok önemli görevler düşüyor; "hayır" oyu kullanmanın nedenini ve önemini halkımıza anlatacağız ve sandıklarımıza sahip çıkacağız” dedi.  Parlar, vatansever gençlere çok güvendiğini belirterek konuşmasını sürdürdü.

KUTLU: AYDINLIK GELECEĞE GENÇLİK KOLLARIMIZLA ULAŞACAĞIZ

Daha sonra toplantı da konuşma yapan CHP Hatay İl Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kutlu, “Umudu büyütmek, hayırlı işler yapmak için örgütlenmeye devam ediyoruz. Aydınlık geleceğe gençlik kollarımızla ulaşacağız” dedi

DEĞİRMENCİ: SAHAYA İNEREK ÇALIŞMAYA BAŞLAMAMIZ GEREK

Daha sonra toplantı da konuşma yapan CHP Antakya İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hasan Değirmenci,   Referandum süresince ülkenin birlik, beraberlik, bütünlük ve bekası için hep beraber geceli gündüzlü durmadan gençlik örgütünü genişleterek bire bir ilişkilerle neden “Hayır” dememiz gerektiğini halka anlatmaya dikkat çekti. Nisan ayında yapılması planlanan referandumun ülke için köprüden önceki son çıkış olduğunu ve hiç vakit kaybetmeden sahaya inerek çalışmaya başlamamız gerektiğini söyledi.

 

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol