Hatay Mahalli Haber
MENÜ

CHP nin Bölge toplantısı Defnede yapıldı

Yayınlanma Tarihi : 13.01.2017 00:00 Bu haber 807 defa okundu

CHP’nin Kadın Kolları Bölge toplantısı Hatay’da yapıldı.

Paylaş Paylaş Paylaş
CHP nin Bölge toplantısı Defnede yapıldı

Harbiye Boğaziçi Grand Otelin ana salonunda gerçekleşen toplantıya CHP Kadın Kolları Genel Başkan Fatma Köse, Genel Başkan Yardımcıları MYK üyeleri, Hatay, Adana, Mersin, Kahramanmaraş ve Osmaniye illeri kadın kolları yönetici ve üyeleri katıldı.

Büyük coşkuyla karşılanan CHP Kadın Kolları Genel Başkan Fatma Köse burada gerçekleştirdiği selam konuşmasının ardından basına kapalı toplantı gerçekleştirdi.

 

KÖSE MAZMAN MEDYA’NIN CANLI YAYIN KONUĞU OLDU

CHP Kadın Kolları Genel Başkan Fatma Köse, Mithat Öztürk’ün sunduğu programda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

 

YEREL YÖNETİMLER BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Köse: “Hatay kadın örgütü anlamında güçlü bir şehir. Bu hepimize umut oluyor. Tabi kadın kolları örgütümüzün yerel yönetimle ilgili istişareleri çok önemlidir. Biz bu konuda çalışmalar yapmalıyız ve amacımız yerel yönetimlerin alınması doğrultusundadır. Kadının güçlenmesi anlamında bu önemli bir faktördür. Hatay bu çerçevede nadir illerimizden biridir” dedi.

CHP Kadın Kolları Genel Başkan Fatma Köse: “Kadın örgütü olarak kadınların siyasete katılıp karar mekanizmalarında olmaları için mücadelemizi sonuna kadar devam edeceğiz. Gerçekten bu ülkede kadın siyasetçi sayısının artması ülkenin gidişatında önemli değişikliklere neden olacaktı. Erkek siyasetçilerin bu düşünce doğrultusunda destek vermeleri de gerekmektedir. Yoldaşlık kültürü bu doğrultusunda önemli bir rol oynamaktadır.” diye konuştu.

 

 

 

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol