Hatay Mahalli Haber
MENÜ

CHP GENEL BAŞKANI HBBDE

Yayınlanma Tarihi : 05.06.2016 00:00 Bu haber 823 defa okundu

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) tarafından İskenderun’da hayata geçirilen Arsuz- Adliye Köprülü Kavşak projesinin açılış törenine katılmak için Hatay’da bulunan Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyet, HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Paylaş Paylaş Paylaş
CHP GENEL BAŞKANI HBBDE

4 Haziran Cumartesi günü HBB’nin tarihi taş binasında gerçekleşen ziyaretin ardından HBB Meclis Salonu’nda partililerle bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Hatay Büyükşehir Belediyesi ve CHP’li ilçe belediyelerin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

“HBB ALTYAPIYA EN FAZLA YATIRIM YAPAN BELEDİYEDİR”

HBB ve HATSU tarafından 2 yıllık süreçte yapılan çalışmaların sunulmasıyla başlayan toplantıda konuşan HBB Başkan Savaş, “Hatay, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün namusum dediği, şahsim meselem dediği farklı bir coğrafyadır. Bu coğrafyada esen barış ve kardeşlik rüzgârları tüm dünyaya örnek olmaktadır. Bu şehrin yönetimini bana layık gören CHP ailesine ve Hataylı hemşehrilerime çok teşekkür ederim. Görevi devraldığımız günden bu yana gerek altyapı gerek üstyapı çalışmalarımız artarak devam etmektedir. Altyapıya büyük önem verdik. Verdiğimiz bu önemin meyvelerini her geçen gün toplamaya devam ediyoruz. Hatay Büyükşehir Belediyesi, tüm büyükşehir belediyeleri arasında altyapıya en fazla yatırım yapan belediyedir” diyerek yapılan hizmetlerin artarak devam edeceğini belirtti.

Konuşmasının devamında Hatay’ın ve Türkiye’nin aydınlık yüzü olduklarının altını çizen Başkan Savaş, “Hizmet kalitemizi her geçen yukarıya taşımak için yoğun çaba harcıyoruz. Genel Başkanımızın da dediği gibi ayrım gözetmeksizin herkesi kucaklayarak hizmet üretiyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da aynı kararlılık ve azimle çalışmaya devam edeceğiz; çünkü bizi bu göreve layık gören Hataylı hemşehrilerim bunu fazlasıyla hak ediyor” ifadelerini kullandı.

“HATAY, BAŞKAN SAVAŞ’IN HİZMETLERİYE BÖLGENİN EN GÜÇLÜ ŞEHRİ HALİNE GELMEKTEDİR”

Toplantının devamında Hatay Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Arsuz, Defne ve Samandağ ilçe belediyelerin çalışmaları hakkında düşüncelerini belirten Kılıçdaroğlu, “Yapılan sunumların hepsi birbirinden güzel ve anlamlı; çünkü yapılan her çalışma şeffaf ve başarılı. Başkanlarımızın tüm çalışmalarını gönülden tebrik ederim. Biz halkımızın sorunlarını çözmeye devam edeceğiz. Büyükşehir Belediye Başkanımızın çalışmalarıyla Hatay, bölgesinin en güçlü şehri olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Olağanüstü güzelliklerle bezenmiş bu Hatay, yapacağımız hizmetlerle ileriye taşıyacağız” diyerek HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın Hatay’ın gelişimine sağladığı katkıyı dile getirdi.

BAŞKAN SAVAŞ’TAN KILIÇDAROĞLU’NA HATAY’A ÖZGÜ HEDİYELER

Bu önemli ve anlamlı ziyaretin ardından HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, bu özel günün ansına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na geçtiğimiz aylarda HBB’nin teleferik projesi alanında yapılan kazılarda çıkan ve üzerinde Grekçe ‘Neşeli ol hayatını yaşa’ yazılı mozaiğin tablonun yanı sıra Hatay’a özgü çeşitli hediyeler sundu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol