Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Cengiz her zaman güvencemiz oldu

Yayınlanma Tarihi : 27.04.2016 00:00 Bu haber 1028 defa okundu

Hatayspor Kulüp Başkanı Aydın Toksöz, yönetim kurulu üyesi Cengiz Özcan’ın gayret ve çabalarına teşekkür ederek, “Cengiz ağabey sağolsun, yeni dönemde en büyük destekçimiz ve güvencemiz oldu” dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Cengiz  her zaman güvencemiz oldu

Başkan Toksöz, yaptığı açıklamada, devre arasında yapılan kongre sonucunda göreve geldiklerini anımsatarak, “Bu kısa süre içerisinde takımın her türlü sorunuyla yakından ilgilenen Cengiz Özcan ve Emir Kavvasoğlu ağabeylerime teşekkürü bir borç biliyorum. Takımla, yattılar, takımla kalktılar. Kulübün her şeyleriyle ilgilendiler. Özellikle Cengiz Özcan ağabeyim, Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Lütfü Savaş’la sürekli görüşme halinde olarak Hatayspor’u gündemde tutmaya çalıştı, takımın maddi ve manevi sorununu çözüme kavuşturmak için büyük gayretler sarf etti. Kulüple-belediye arasında köprü vazifesini gördü. Cengiz ağabey, en büyük güvencemiz ve destekçimiz oldu” diye konuştu.

CENGİZ ÖZCAN, BAŞKAN SAVAŞ’I MAÇA DAVET ETTİ

Bu arada Hatayspor yönetim kurulu üyesi Cengiz Özcan, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı makamında ziyaret ederek Cumartesi günü deplasmanda oynanacak Nazilli Belediyespor maçına davet etti.

Başkan Savaş’ta, Özcan’ın bu davetini kırmayarak, maça geleceğinin sözünü verdi.

Başkan Savaş’ı ziyarette Kulüp Başkanı Aydın Toksöz, yönetim kurulu üyesi Emir Kavvasoğlu ve milli futbolcumuz Gökhan Zan’da hazır bulundu.

HATAYSPOR BUGÜN NAZİLLİ’YE GİDİYOR; KAFİLE BAŞKANI CENGİZ ÖZCAN

Diğer yandan Hatayspor, ligin son maçını oynayacağı Nazilli’ye bugün hareket edecek.

Kafileye yönetim kurulu üyesi Cengiz Özcan başkanlık yapacak.

Bordo-Beyazlı oyuncuların Nazilli’de hafif bir ter idmanı yapacağı, ardından rezervasyon yaptırdığı otelde kampa çekilerek maç saatini beklemeye başlayacağı öğrenildi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol