Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Çekmece caddesi tehlike saçıyor

Yayınlanma Tarihi : 28.06.2016 00:00 Bu haber 643 defa okundu

Geride bıraktığımız yıllarda büyük protestolar sonrası yaşama geçen minibüs kooperatifleri yeni ulaşım hatları, Çekmece Caddesinin allak bullak etmeye devam ediyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
Çekmece caddesi tehlike saçıyor

Çevre sakinlerinin sözlü ve yazılı başvurularına rağmen Çekmece Caddesi üzerinde ağırlaşan trafik yüküne paralel olarak önlem almayan yetkili birimlere seslenen Çekmece Caddesi sakinleri, artık caddeden karşıdan karşıya geçmekten bile korktuklarını söylediler.

Çevre yerleşim birimlerine ulaşımı sağlayan minibüs kooperatifleri başta olmak üzere ağır vasıtalar, motosikletler yanı sıra binek araçlarının gün boyu yoğun bir şekilde kullandıkları caddeye mutlaka önlem alınması gerektiğini öne süren vatandaşlar, “Oranlayacak olursak, bu cadde daha önce 10 araca ev sahipliği yaparken bugün 100 araca ev sahipliği yapıyor. Ancak ek hiçbir önlem alınmadı. Artış gösteren araç sayısına göre hiçbir düzenleme yapılmadı. Cadde gün boyu tehlike saçıyor. Kurallara uymayan sürücüler, tehlikeli bir biçimde seyir eden motosikletler, hız yapan araçlar büyük tehlike arz ediyor. Bir yandan bunlar yaşanırken öte yandan da denetim adına hiçbir şey yapılmıyor” dediler.

 

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol