Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Çaparali depoları inceledi

Yayınlanma Tarihi : 06.02.2017 00:00 Bu haber 598 defa okundu

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU)heyeti, içmesuyu iletme görevi gören su depolarında incelemelerini sürdürerek işleyişi hakkında bilgiler aldı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Çaparali depoları inceledi

 

Hatay genelinde devam eden çalışmaları ve içmesuyu istasyonlarında ki çalışma sistemini rutin olarak yerinde inceleyen HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali, HATSU Daire Başkanları ile şube müdürleri, merkez ilçe Antakya’ya bağlı Bağrıyanık, Küçükdalyan, Maşuklu ve Ekinci içmesuyu depolarını inceleyerek görevli personellerden işleyiş hakkında bilgiler aldı.

BAKIM ÇALIŞMALARI SÜRECEK

İçmesuyu depolarının modernizasyonu ve su iletme sisteminin aksamaması adına teknik incelemeler yapan ve sorumlu personellerden işleyiş hakkında bilgiler alan Genel Müdür Çaparali, suyun iletimi noktasında arızaların veya aksamaların yaşanmaması amacıyla gün içinde rutin olarak bakımlarının yapılması konusunda talimatlar verdi.

Vatandaşlara iletilen içmesuyu kalitesini arttırmanın yanı sıra sağlıklı ve daha güçlü içmesuyu iletmek için yapılan incelemelerin kent genelinde rutin olarak süreceğini vurgulayan Çaparali, içmesuyu depolarının fiziki yapılarına yönelik tesisat ve teknik aksamında da bakımlarının süreceğinin altını çizdi. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol