Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Cansuyu Ve Anadolu Gençlik Dernekleri, Deprem Bölgelerinde Yardımlarını Sürdürüyor

Yayınlanma Tarihi : 07.04.2023 06:56 Bu haber 220 defa okundu

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından, Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma ile Anadolu Gençlik dernekleri, bölgedeki çalışmalarını sürdürüyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
Cansuyu Ve Anadolu Gençlik Dernekleri, Deprem Bölgelerinde Yardımlarını Sürdürüyor

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Afet ve Koordinasyon Akdeniz Bölge sorumlusu Abdulhadi Bük, AA muhabirine, depremlerin etkili olduğu tüm illerde yardımlarının sürdüğünü belirtti.Cansuyu Ve Anadolu Gençlik Dernekleri, Deprem Bölgelerinde Yardımlarını Sürdürüyor

Sıcak yemek, gıda kolisi ve hijyen paketi dağıtımlarını yaptıklarını aktaran Bük, merkez Antakya'da günde yaklaşık 4 bin kişiye iftar verdiklerini söyledi.Cansuyu Ve Anadolu Gençlik Dernekleri, Deprem Bölgelerinde Yardımlarını Sürdürüyor

Yardımlarının artarak devam ettiğini belirten Bük, her gün 2 bin kişiye de özel araçlarla tatlı dağıtımı yaptıklarını dile getirdi.

Diğer illerde de iftar verdiklerini aktaran Bük, "Malatya'da günlük 4 bin, Kahramanmaraş'ta 6 bin kişilik iftarlar veriyoruz. Bunun yanı sıra Malatya'da 20 bin, Kahramanmaraş'ta 15 bin Adana'da 20 bin, Gaziantep'te 10 bin, Osmaniye'de 5 bin, Hatay'da 30 bin gıda kolisi hijyen ve kumanya dağıtımı gerçekleştirdik." dedi.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol