Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Cansu&İsa Mutluluğa ‘evet’ Dedi

Yayınlanma Tarihi : 01.10.2024 02:30 Bu haber 77 defa okundu

Hatay’ın köklü ve saygın ailelerinden olan Kılıç ailesi ile Erzurum’un köklü ve saygın ailelerinden Bedir ailelerinde nikah heyecanı yaşandı. Asiye&Sadık Kılıç çiftinin dünyalar güzeli kızları Cansu ile Refika&İhsan Bedir çiftinin yakışıklı oğulları İsa Bedir Gamzeli Kır Bahçesinde düzenlenen düğün merasiminde mutluluğa evet diyerek dünya evine girdiler.

Paylaş Paylaş Paylaş
Cansu&İsa Mutluluğa ‘evet’ Dedi

Konukların alkışları ile kır bahçesine giriş yapan Cansu&İsa çifti şıklık ve güzellikleri ile herkesi kendilerine hayran bırakırken genç çift tüm masaları dolaşarak herkese hoş geldiniz dediler.Cansu&İsa Mutluluğa ‘evet’ Dedi

Yoğun katılım ile gerçekleşen düğün merasimine Altınözü Eski Kaymakamı, Gaziantep Vali Yardımcısı Bülent Uygur, Altınözü Kaymakamı Mehmet Sert, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Altınözü İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Güner, Meclis üyeleri, Kurum Müdürleri, Hatay Valiliği çalışanları, Altınözü Kaymakamlığı çalışanları, Basın mensupları, STK Başkanları, akraba ve sevenleri katılım göstererek genç çiftin mutluluğuna ortak oldular.Cansu&İsa Mutluluğa ‘evet’ Dedi

Nikah merasimi ile başlayan programda Cansu&İsa çiftinin nikahlarını Altınözü Belediyesi Nikah memuru Ahmet Gülseren kıyarken genç çiftin şahitliklerini Gaziantep Vali Yardımcısı Bülent Uygur, Altınözü Kaymakamı Mehmet Sert, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Hatay Valiliği Basın Müdüresi Çağla Mert ve Şeymanur Vatansever yaptılar.

“Hayırlı olsun” dilekleri ile evlilik cüzdanını gelin hanıma veren Gaziantep Vali Yardımcısı Bülent Uygur genç çifte ömür boyu mutluluklar dileğinde bulundu. Ayrıca Altınözü Kaymakamı Mehmet Sert, genç çifte  'Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı var' diyerek kültürümüzün bir parçası olan kahve fincanı takımı hediye etti.

Şehrimizin sevilen hocaları tarafından okunan Kuranı Kerim Tilaveti, Mevlidi Şerif, Semazen gösterisi ve dua ile devam edilen düğün merasiminde aile büyüklerinin katılımı ile pasta kesimini gerçekleştiren Cansu&İsa çiftinin mutlulukları adeta gözlerinden okunuyordu.

Bu mutlu günlerinde yanlarında yer alan tüm sevenlerine teşekkür eden Cansu&İsa çifti tebrikleri kabul ederken günü ölümsüzleştirmek adına bol bol objektiflere poz vermeyi de ihmal etmediler.

Cansu&İsa Bedir çiftine hayırlı olsun dileklerimiz ile ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol