Hatay Mahalli Haber
MENÜ

ÇALIŞMALARIMIZLA ÖRNEK BİR BELEDİYEYİZ

Yayınlanma Tarihi : 12.03.2016 00:00 Bu haber 902 defa okundu

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Mazman Medya Radyo Grubu stüdyolarında Cem Pehlivan’ın hazırlayıp sunduğu “Gündem Özel” programının canlı yayın konuğu oldu.

Paylaş Paylaş Paylaş
ÇALIŞMALARIMIZLA ÖRNEK BİR BELEDİYEYİZ

Mazman Medya Grubu’nun bünyesinde yayın yapan Süper Show Radyo (97.3), Dost Fm (90.7), Radyo Akdeniz (89.2) ve Asya Radyo (96.2)’dan aynı anda canlı olarak yayınlanırken programda Başkan Kimyeci, önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Kimyeci, Antakya Belediyesi olarak her mahallemizde dur durak demeden çalışmaları hızla gerçekleştirme gayreti içerisinde olduklarını ifade ederek, yeni yolların kazandırılması, eski yolların onarımı ve parke döşenmesi yanı sıra park ve yeşil alanların arttırılması, kentsel dönüşüm ile sosyal belediyecilik gibi çalışmaların devam ettiğini vurguladı.

KÜLTÜREL VE SANATSAL ÇALIŞMALARLA ÖRNEK BELEDİYEYİZ

Ekiplerimiz sosyal, kültürel ve sanatsal belediyecilik çalışmalarında dur durak bilmeden çalışmalarını sürdürüyor. Teknik belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra kültürel hizmetlere de önem veriyoruz. Bu kapsamda halk oyunları kurslarını hayata geçirmeye karar verdik. Yöresel geleneklerin yaşatılması ve gençlere öğretilmesi amacıyla Hatay Yöresi Halk Oyunları kursları için konusunda uzman eğitmenler eşliğinde verilecek olan kurslarda yaş ve kontenjan sınırı bulunmuyor. 19 Mart 2016 tarihinde başlayacak olan ücretsiz Türk Halk Oyunları Hatay Yöresi kurslarına katılmak isteyen vatandaşlar Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzden bizlere ulaşabilirler.”dedi.

YAZ MEVSİMİ ÖNCESİNDE İLAÇLAMA FAALİYETLERİNİ ARTTIRDIK

Kimyeci, “Sağlık İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz vatandaşlarımızın sağlığını korumak ve yaklaşan yaz ayları öncesinde larva, sivrisinek ve haşerenin üremesini önlemek amacıyla çalışmalarını hızlandırdı. Bu kapsamda şehrin 95 mahallesinde dereler, su birikintileri, inşaat temelleri, parklar ve yeşil alanlarda devam eden haşere ile mücadele çalışmalarına ek olarak tüm kanalizasyon hatlarında termal fog sistemi ile ilaçlama çalışmaları gerçekleştiriliyor” ifadelerini kullandı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol