Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Çalışkan Muhtara övgü

Yayınlanma Tarihi : 11.06.2016 00:00 Bu haber 786 defa okundu

Defne İlçesine bağlı Çekmece Mahallesi Muhtarı Fikret Çolakoğlu’nun ısrarlı girişimleri sonucunda yaşam bulan Çekmece Mahallesinin elektrik sisteminin yeraltına alınması çalışmaları hızlı bir tempo ile sürerken, Çekmece Mahallesi sakinlerinden başarılı çalışmaları nedeniyle kendisine teşekkür geldi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Çalışkan Muhtara övgü

Çekmece Mahallesi Muhtarı Fikret Çolakoğlu’nun başarılı çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyleyen Çekemce Mahalle sakinleri, “Muhtarımız gerek içme suyu ihtiyacımızda HATSU ile kurduğu temaslarda, gerekse EnerjiSA yetkili birimleriyle yaptığı görüşmeler sonucunda Çekmece Mahallesine iki önemli projeyi kazandırdı. Biz kendisine teşekkür ediyor ve başarılı çalışmalarını sürdürmesini diliyoruz” dediler.

YOLLAR NE ZAMAN PARKELENECEK

Vatandaşlar teşekkür içerikli mesajlarını dillendirdikten sonra kazılan yolların ne zaman parkeleneceğini de sorarak şunları söylediler: “TEDAŞ çalışmaları sonrasında zaten kötü olan sokaklarımız daha da kötü hale geldi. Gün boyu pencere açamıyoruz. Toz toprak bizleri perişan etti. Sayın Muhtarımızın bu konuda ki hassasiyetini rica ediyoruz. Kazı sonrası bozulan yoların parkelenmesinde de gerekli girişimleri yapmasını bekliyoruz” dediler.

Konuya ilişkin görüşüne başvurduğumuz Muhtar Çolakoğlu ise, İçme suyu konusunda HATSU ekiplerinin yeni boru hattı çalışmalarına devam ettiğini ve kısa bir süre sonra tamamlanacağını müjdelerken, sokakların parkelenmesi çalışmasının ise kazının bitimiyle Defne Belediyesi tarafından başlatılacağını söyledi.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol