Hatay Mahalli Haber
MENÜ

BÜYÜK KUPAYA COŞKULU ŞÖLEN

Yayınlanma Tarihi : 24.10.2016 00:00 Bu haber 707 defa okundu

24. Cumhurbaşkanlığı kupasını Fenerbahçe’yi 60-55 yenerek kazanan Hatay Büyükşehir Belediyespor Bayan Basketbol Takımı galibiyeti Kolpa Grubunun şarkılarıya kutladı.

Paylaş Paylaş Paylaş
BÜYÜK KUPAYA COŞKULU ŞÖLEN

Hatay Büyükşehir Belediye Binası önünde düzenlenen şölene, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Serdar Güven, CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, takım oyuncuları, teknik ekip ve çok sayıda vatandaş katıldı.

UNUTULMAZ BİR GECE

Gecede sahne alan Kolpa grubu seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla hem takıma hem de kendilerini izlemeye gelen vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı.

ŞAMPİYONLUK HATAY’A VE TÜRK SPORUNA HAYIRLI OLSUN

Konser öncesinde bir konuşma yapan HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, sadece basketbolda değil tüm branşlarda Hatay’ı bir numara yapmak istediklerini vurguladı. Başkan Savaş: “Hatay tarihinde ilk defa Cumhurbaşkanlığı kupası oynadı ve teknik ekibimiz ve oyuncularımız kupayı halkımıza hediye ettiler. Önümüzdeki hafta Avrupa ikincisini ağırlayacağız ancak onları buradan puansız göndermek istiyoruz. Bu yüzden sizleri maça davet ediyoruz. Bu şampiyonluk, teknik ekibin, oyuncuların, bizlerin dışında Hatay Büyükşehir Belediyespor’a destek olan seyircilerimizin ana sütü gibi hakkı olan bir şampiyonluk. Hatay’ımıza ve Türk sporuna hayırlı olsun diyorum” dedi.

Başkan Savaş’ın konuşmasının ardından Kolpa Grubuna forma ve atkı hediye edildi.

Daha sonra vatandaşlar söylenen şarkılara eşlik ederek doyasıya eğlendiler.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol