Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Büyük Hatayspor taraftarını maça bekliyoruz

Yayınlanma Tarihi : 26.02.2016 00:00 Bu haber 1028 defa okundu

Hatayspor Kulüp Başkanı Aydın Toksöz, Pazar günü kendi saha ve seyircileri önünde oynayacakları Menemen Belediyespor karşılaşmasına tüm Hataylıları beklediklerini söyledi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Büyük Hatayspor taraftarını maça bekliyoruz

Kulüp Başkanı Aydın Toksöz, gazetemize yaptığı açıklamada, son haftalarda iyi mücadele ettiklerini, fakat bunu sonuca yansıtamadıklarını dile getirdi.

Bayram Toysal’ın takımın başına geçmesiyle Hatayspor’da bazı şeylerin düzelme yoluna gittiğini, oyunculara bir özgüven geldiğini belirten Başkan Toksöz, şöyle devam etti:

“Bayram hocamıza, yardımcılarına ve futbolcularımıza sonsuz güvenimiz var. İnşallah Hatayspor’u hep birlikte el birliğiyle layık olduğu yere getireceğiz. Son haftalarda oynadığımız futbolun hakkını sonuca yaşatamamanın sıkıntısını yaşıyoruz. İnşallah Pazar günü oynayacağımız Menemen Belediyespor maçında bu şanssızlığa son vereceğiz. Hem futbol olarak hem de sonuç olarak sahadan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyoruz. Ama bunu başarabilmemiz için de taraftar desteğine ihtiyacımız var. Büyük Hatayspor taraftarından artık tribünleri doldurmalarını takıma destek olmalarını istiyoruz.”

Başkan Toksöz, rakiplerinin Play-Off hesabı yapmasının kendilerini ilgilendirmediğini belirterek, “Biz kendi işimize bakacağız. Sahaya kazanmak için çıkacağız. Hatayspor’un bu sezon ligde kalması için üzerimize ne düşüyorsa yapacağız, kimsenin bundan kuşkusu olmasın” dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol