Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Bu Sevda Hiç Bitmez

Yayınlanma Tarihi : 20.10.2022 10:22 Bu haber 266 defa okundu

Uzun yıllar Hatayspor’un amigoluğunu yapan Süreyya Yeşiloğlu, işyerinin içini dışını Bordo-Beyazlı renklerle süsledi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Bu Sevda Hiç Bitmez

Süreyya Yeşiloğlu, Çekmece Mahallesinde bulunan kebapçı dükkanına Hatayspor bayraklarını asarak, tüm taraftarları Beşiktaş maçına davet etti.

Teknik direktör Volkan Demiel’e çok güvendiklerini belirten Süreyya Yeşiloğlu, “Geçmişte hiçbir maçını kaçırmadığım, renklerine aşık olduğum Hatayspor’un taraftar desteğinden mahrum bırakılması beni üzüyor. Statta boş tribünleri gördükçe içim parçalanıyor. Hatay bu stadı nasıl dolduramıyor aklım ermiyor. Takım şu anda herkesin hayal ettiği yerde, ama her nedense 2. ve 3. Lig’deki coşku ve heyecanı burada yakalayamadı” dedi.

Bu sevdanın bitmeyeceğini ve ölene kadar süreceğine dikkat çeken Süreyya Yeşiloğlu, “Bu sevda hiçbir zaman bitmez, takıma küsme, kırılma lüksümüz olamaz. Özellikle bu hafta Beşiktaş maçında takımımızın yanında olarak boş bir koltuk dahi bırakmayalım. Tüm Türkiye’nin gözü, kulağı bizde olacak, inşallah Volkan hocamız Beşiktaş’a bir sürpriz yapacaktır” diye konuştu.

Süreyya Yeşiloğlu, 1980’li yıllarda başladığı amigoluğu sağlığı nedeniyle bırakmak zorunda kaldığını ama gönülbağının ve takıma olan sevgisinin aynı heyecanla devam ettiğini ve maçları kaçırmadığını sözlerine ekledi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol