Hatay Mahalli Haber
MENÜ

BU MAÇ SÜPER KAÇMAZ

Yayınlanma Tarihi : 29.03.2016 00:00 Bu haber 994 defa okundu

Hatay Süper Amatör Ligi Play-Off Grubunda ‘şampiyonluğu’ belirleyecek maçta, Defne 2013 Spor kendi saha ve seyircisi önünde İskenderun 1967 Spor’u konuk edecek.

Paylaş Paylaş Paylaş
BU MAÇ SÜPER KAÇMAZ

İlk maçta İskenderun 1967 Spor, Defne 2013 Spor’u 2-1 mağlup etmişti. Defne ekibi ilk yenilgisini rakibinden alırken, İskenderun ekibi de geçtiğimiz hafta Antakya’da Kuruyerspor’a 3-2 mağlup olarak ilk yenilgisini almıştı. İki takımın da 9 puanı bulunuyor. Kazanan takım büyük bir olasılıkla şampiyonluğunu ilan edecek ve Bölgesel Amatör Ligi’ne (BAL) yükselmeye hak kazanacak.

Hatay Süper Amatör Ligi Play-Off Grubunun kritik maçı bugün saat 16.00 da Çekmece Sahasında oynanacak.

KÜÇÜKDÜVEYKİ: TÜM SPORSEVERLERİ MAÇA BEKLİYORUZ

Defne 2013 Spor Kulüp Başkanı Oktay Küçükdüveyki, gazetemize yaptığı açıklamada, şampiyonluğu belirleyecek ‘kritik’ maç öncesi hem centilmenlik çağrısı yaptı, hem de tüm sporseverleri maça davet etti.

Başkan Küçükdüveyki, öncelikle Hatay’a böylesi heyecan verici bir maçı izlettirecek olmaları nedeniyle gururlu olduklarını belirterek, “Sanırım uzun yıllardır Hatay’da böylesi heyecanlı bir maç oynanmadı. Centilmenliğin, dostluğun, kardeşliğin ön planda olacağı bugünkü maçta hak eden tarafın kazanmasını arzu ediyoruz. Bu tür maçlar gelip geçer, ama dostluklar, kardeşlikler baki kalır. Sonuç ne olursa olsun, biz her zaman İskenderun 1967 Spor Kulübü ile dost ve kardeş kalacağız. Tüm sporseverleri ve taraftarlarımızı maça bekliyoruz. Karnaval ve şölen havasında geçecek maç sonunda Hatay’ın kazanacağını ümit ediyoruz” diye konuştu.

ÖKSÜZ: ZOR BİR MAÇA ÇIKACAĞIZ

Defne 2013 Spor’un başarılı teknik direktörü Aykan Öksüz, zor bir maça çıkacaklarını, ama kazanmayı çok istediklerini söyledi.

Sezon başından bu yana vermiş oldukları ‘şampiyonluk’ sözünü yerine getirmek istediklerini ifade eden Öksüz, “Son maçlarda başarılı futbol oynuyoruz, bugünkü maçta da bu çıkışımızı devam ettirerek, şampiyonluğa yaklaşmak istiyoruz. Oyuncularım azimli ve inançlı, başaracaklarına inanıyoruz. Sezon başından bu yana bizi destekleyen ve yalnız bırakmayanlara karşı borcumuzu ödemek istiyoruz. Öncelikle centilmence bir maç olsun, dostluk ve kardeşlik içerisinde geçsin. Maç sonunda da futbol konuşulsun. Rakibimize de saygı duyuyoruz ve onlara da başarılar diliyoruz” dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol