Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Bu futbolla nereye kadar

Yayınlanma Tarihi : 20.11.2016 00:00 Bu haber 670 defa okundu

STAD: Atatürk

Paylaş Paylaş Paylaş
Bu futbolla nereye kadar

HAKEMLER: Ali Karatutlu **, Mehmet Mithat Levent **, Mustafa Onur Özgenç **

HATAYSPOR: Akın **, Soner *, Emin ** (Dk.79 Ömer *), Mithat *, Selim *, Yılmaz *, Sadi *, Volkan *, Serkan **, Tuncay ** (Dk.61 Mehmet Arı *), Caner ** (Dk.46 Taha *)

1461 TRABZONSPOR: İbrahim **, Oktay **, Hasan Ahmet ** (Dk.79 Oğuzhan *), Hamza **, Yağızcan **, Ali ***, Savaş ** (Dk.60 Kaan *), Oğulcan ***, Erhan ***, Rasimcan ***, Yüksel *** (Dk.89 Enis ?)

GOLLER: Dk.1 Tuncay (Hatayspor), Dk.6 Hamza (1461 Trabzonspor)

SARI KARTLAR: Volkan, Yılmaz (Hatayspor), Hamza (1461 Trabzonspor)

KIRMIZI KART: Dk.67 Yılmaz (Hatayspor)

 

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Hatayspor, kendi sahasında 1461 Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldı.

Bordo-Beyazlı ekip, zirve mücadelesi adına mutlak kazanması gereken karşılaşmada vasat bir futbol sergiledi ve Yılmaz Özeren’in 67. Dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart gördüğü karşılaşmanın geriye kalan bölümlerini sahada 10 kişi olarak mücadele etti.

MAÇIN BAŞINDA GELEN GOLLER SONUCU TAYİN ETTİ

Karşılaşmaya Hatayspor fırtına gibi başladı. Daha 1. Dakika dolmadan ceza sahası içerisinde Selim’in pasıyla buluşan Tuncay, yarım voleyle meşin yuvarlağı boş filelere gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Konuk 1461 Trabzonspor, golün şokunu üzerinden çabuk attı ve 6. Dakikada gelişen atakta Erhan’ın soldan kaleye gönderdiği ortaya Hatayspor savunması ters vuruş yapınca top Hamza’nın önüne düştü. Bu futbolcu da düzgün bir vuruşla topu ağlara göndererek, skoru 1-1 yaptı.

İlk yarı bu skorla tamamlandı. İkinci yarıda herkes Hatayspor’dan gol beklerken, sergilenen vasat futbol beklenen golü getirmedi. Konuk 1461 Trabzonspor, daha etkili görünürken, net gollük fırsatları da kullanamadılar.

Karşılaşma 1-1 sona erdi ve Hatayspor’un iç sahadaki puan kayıpları 1461 Trabzonspor maçıyla da devam etti.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol