Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Bozkurt: Depremle Sarsılan şehrimizi Ayağa Kaldıracağız

Yayınlanma Tarihi : 16.09.2023 13:40 Bu haber 136 defa okundu

Hatay Büyükşehir Belediyesi İl genelindeki altyapı ve üstyapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Bozkurt: Depremle Sarsılan şehrimizi Ayağa Kaldıracağız

HBB Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Bakım ve Onarım Şube Müdürü Cengiz Bozkurt, yapılan çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada; Arsuz’a bağlı Karahüseyinli Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesinde altyapı çalışmalarını tamamladığımız yolun üst kaplama ve yenileme çalışmalarını gerçeklestiriyoruz. Yine Arsuz'a bağlı Beyköy Mahallesi Değirmen Sokakta yol genişletme amaçlı 5 mt yüksekliğinde 63 mt uzunluğunda istinat duvarı yapım çalışması gerceklestriyoruz. Ayrıca depremden önce başlattığımız Antakya Serinyol ve Arsuz Madenli arası yol ve sanat yapıları projemiz devam ediyor. Yolda dolgu ve tehlike arz eden noktalarda duvar yapım çalışmaları da gerçekleştiriyoruz.Bozkurt: Depremle Sarsılan şehrimizi Ayağa Kaldıracağız

ANTAKYA ÜÇGEDİK VE ALAZİ MAHALLELERİNDE ASFALT ÇALIŞMASIBozkurt: Depremle Sarsılan şehrimizi Ayağa Kaldıracağız

Bu çalışmalara ek olarakta Antakya Üçgedik Mahallesi ile Alazi Mahalleleri arasında başlattığımız beton asfalt çalışması devam ediyor. Üçgedik Mahallesi kısmından başlattığımız asfaltlama çalışması Alazi Mahallesi çıkışında tamamlanacak. Üçgedik Mahallesi kısmındaki asfaltlama çalışmasını ise tamamladık. Bu mahalledeki çalışmalarımız devam ediyor.

HBB Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş'ın talimatları doğrultusunda depremle sarsılan şehrimizi tüm ekiplerimizle birlikte hareket ederek yeniden ayağa kaldıracağız" dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol