Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Borçları ödüyoruz ve takımı yarıştırıyoruz

Yayınlanma Tarihi : 01.11.2016 00:00 Bu haber 952 defa okundu

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta zirve mücadelesi veren Hatayspor Basın Sözcüsü Sabit Karadeniz, son iki haftada aldıkları galibiyetlerle moral bulduklarını söyledi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Borçları ödüyoruz ve takımı yarıştırıyoruz

Basın Sözcüsü Sabit Karadeniz, gazetemize yaptığı açıklamada, zorlu bir grupta mücadele ettiklerine dikkati çekerek, “Hem borçları azaltıyoruz, hem takımı yarıştırıyoruz” dedi.

Kendilerini en çok sevindiren tarafın, forma şansı verilen oyuncuların şansı iyi değerlendirmeleri olduğunu belirten Karadeniz, şöyle konuştu:

“Sakatlıktan dolayı teknik direktörümüzün savunma kurgusunda yaptığı değişiklik fevkalede kendini iyi gösterdi. Sadi-Volkan ikilisi güven verdi. Ayrıca ileriye dönük genç oyuncumuz Tuncay’ın son maçta attığı gol takımımıza 3 puan kazandırdığı gibi genç oyuncumuzun da ne kadar doğru bir tercih olduğunu göstermiştir. İnşallah daha iyi olacağız. Takımda yer alan tüm oyuncular Hatayspor’un oyuncusudur, hiçbiri arasında ayrım yapmamız sözkonusu değildir.”

ESKİ BAŞKANLARDAN JAN BARAM’A BUGÜNE KADAR 1,5 MİLYON ÖDEME YAPILDI

Karadeniz, kulübün borçlarında da indirime gidildiğini açıklayarak, “Eski Başkanlardan Jan Baram’a bugüne kadar 1,5 milyon TL ödeme yapıldı. Yine esnafa ve dışarıya olan borçlarda yavaş yavaş eritiliyor. Futbolcularımıza olan günü geçmiş ödemelerimizde var, ama kimse endişeye kapılmasın Hatayspor’da kimseni alacağı kalmaz. Gecikmeli de olsa mutlaka ödemeler yapılacaktır. Şu ana kadar yönetim kurulumuz üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmeye çalıştı. Hem borçları azaltıyoruz, hem takımı yarıştırıyoruz” dedi.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol