Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Bodrum ‘Kerim’in Peşinde

Yayınlanma Tarihi : 21.06.2024 09:19 Bu haber 95 defa okundu

Süper Ligin yeni ekibi Bodrum FK, Hatayspor ile geçtiğimiz gün yollarını ayıran 26 yaşındaki savunmacı Kerim Alıcı’yı gündemine aldı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Bodrum ‘Kerim’in Peşinde

Trendyol Süper Lig'de kalıcı olmak isteyen Bodrum FK, transferde yeni bir bomba patlatmak istiyor. Yeşil-beyazlı ekip, geçtiğimiz gün Hatayspor ile yollarını ayıran 26 yaşındaki savunma oyuncusu Kerim Alıcı'yı transfer etmek istiyor. Bu sezon Hatay ekibi ile çıktığı 24 karşılaşmada 1 gol atanan Kerim ile temasa geçmek için hazırlanan kurmaylar, deneyimli oyuncunun nabzını yoklayacak.

EGE'YE YABANCI DEĞİL

Profesyonel kariyerine Altınordu U19'da başlayan Kerim Alıcı, A takım ile 6 sene boyunca 91 karşılaşmaya çıkarken, 3 kez de gol atma başarısı gösterdi. Daha sonra Göztepe'de forma giyen deneyimli oyuncu, Boluspor ve Hatayspor formalarını da terletti. Türkiye U21 takımında da 1 kez forma giyen Kerim Alıcı'nın Süper Lig'de oynamaya devam etmek istediği öğrenilirken, kurmayların önümüzdeki günlerde tecrübeli oyuncu ile masaya oturarak transferi noktalamak istediği gelen bilgiler arasında.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol