Hatay Mahalli Haber
MENÜ

BİZİMKİLER TRAFİKTE ALTINÖZÜNDE SAHNELENDİ

Yayınlanma Tarihi : 24.03.2016 00:00 Bu haber 902 defa okundu

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Şehir Tiyatrosu’nun,  Jandarma Trafik ile ortak olarak yürüttüğü ‘Bizimkiler Trafikte’ adlı eğitici çocuk oyununun prömiyeri Altınözülü çocuklarla buluştu.

Paylaş Paylaş Paylaş
 BİZİMKİLER TRAFİKTE ALTINÖZÜNDE SAHNELENDİ

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın kurulumunda büyük rol oynadığı; İnsan odaklı sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde gerçekleştirdiği aktiviteler ve sunduğu imkânlarla miniklerin öğretici en büyük eğlencesi haline gelen HBB Şehir Tiyatrosu, sahnelediği oyunlarla geleceğimizin teminatı olan çocukların eğitimlerine katkı sağlıyor.

OYUN BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Adem Atar’ın yazdığı, HBB Şehir Tiyatrosu’nun başarılı sanatçısı Ali Gezgin’in yönettiği ve yardımcı yönetmenliğini yine HBB Şehir Tiyatrosu’nun başarılı sanatçısı Gamze Aşıkoğlu üstlendiği ‘Bizimkiler Trafikte’ adlı çocuk oyunu minikler tarafından büyük beğeni ile izlendi.

Jandarma Trafik ile HBB Şehir Tiyatrosu’nun ortaklaşa yürüttüğü proje kapsamında Büyükburç ve 75. Yıl Anaokullarında eğitim gören minikler ile Çetenli, Oymaklı, Karsu, Babatorun, Cumhuriyet, Altınkaya ve Atatürk İlkokullarından gelen öğrencilerle eğlendirirken eğiten oyunda, çocukların trafik kurallarına uymaları ve trafikte daha dikkatli olmaları konularına değinildi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol