Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Bizim için herkes birinci sınıf vatandaştır

Yayınlanma Tarihi : 22.09.2016 00:00 Bu haber 782 defa okundu

Hatay Ak Parti İl ve ilçe yönetimi göreve yeni başlayan Hatay Valisi Erdal Ata’ya hoş geldiniz ziyaretinde bulundu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Bizim için herkes birinci sınıf vatandaştır

Valilik toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette Ak Parti Hatay İl Başkanı Ahmet Atıç, Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen ile diğer ilçe başkanları ve partililer katıldı.

ATIÇ: KARDEŞLİĞİ SİYASETİN ÜSTÜNDE GÖRDÜK

Ziyarette konuşan Ak Parti Hatay İl Başkanı Ahmet Atıç, Hatay’ın hoşgörü, barış ve kardeşlik kenti olduğunu ve böyle bir kentte görev yapacak olmanızdan dolayı çok memnun olduklarını belirtti.

Atıç konuşmasının devamında, “Öncelikle Hatay’da görev yapacak olmanızdan dolayı çok mutluyuz. Hatay’a hoş geldiniz. Hatay; hoşgörü, barış ve kardeşlik kentidir. Bizler de Hatay’da kardeşliği ve barışı siyaset üstü gördük. Bundan sonra da görmeye devam edeceğiz. Her safhada bu durumun muhafazası için çalışmaya devam edeceğiz. Hatay’da beraber olacağımız için çok mutluyuz. Sizlere partimiz adına hoş geldiniz diyor, şimdiden görevinizde başarılar diliyorum” ifadelerinde bulundu.

ATA: ZOR SÜREÇLERİ KENETLENİRSEK AŞARIZ

Atıç’ın konuşmasının akabinde Vali Ata’da şu ifadelere değindi, “Hatay hassasiyetleri olan bir kenttir. Bünyesinde medeniyetleri barındıran bir kent olmasının yanında barışı ve huzuru da koruyan bir kent. Bu özelliğin de devam etmesi için elimizden geleni yapacağız. Bizler siyasi düşünceye bakmayız. Bizim için herkes bu ülkenin birinci sınıf vatandaşıdır. Gaziantep’te görev yaparken burası ile ilgili bilgim vardı. Eğer bizler ayrım yapmazsak bunun tabana yansıması da olumlu olacaktır. Hatay zor bir süreçten geçiyor. Bu zor süreci ancak kenetlenirsek aşarız. Bu kardeşlik ilimiz ve ülkemiz için oldukça önemlidir. Ben de sizlere ziyaretlerinizden dolayı teşekkürlerimi sunuyor, Hatay’da olmaktan oldukça mutlu olduğumu da belirtmek istiyorum”  

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol