Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Birlik ve beraberlik içinde çalışıyoruz

Yayınlanma Tarihi : 16.02.2016 00:00 Bu haber 1063 defa okundu

Chp İl Başkanı Mehmet Güzelmansur Mazman Medeya’nın canlı yayın konuğu oldu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Birlik ve beraberlik içinde çalışıyoruz

Chp Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur, Mazman Medya bünyesinde yayın yapan SHOW Grubu Radyolarından yapılan ortak yayınla 97.3 Süper SHOW radyo,89.2 Akdeniz radyo, 90.7 Radyo Dost ve 96.2 Asya radyo’nun canlı yayın konuğu oldu.

Başkan Güzelmansur, Seçim Sonrasını Değerlendirdi

Mithat Öztürk’ün sunuculuğunu yaptığı Günışığı Parogramında konuşan Başkan Güzelmansur, İl başkanlığı seçimi süresince yaptığı çalışmaları aktararak partinin şuan ki durumunu değerlendirdi.

15 ilçe başkanının hiçbir müdahale yapılmadan kurultay delegeleri ile anahtar liste belirlediklerini seçimlerin uzlaşma ile yürütüldüğünü belirten Başkan Güzelmansur, “partilelerimzle bir araya gelerek birlik beraberlik içerisinde çalışmalarımızı yürüttük. Amacımız CHP’nin kimliğini ön plana çıkarmaktır. Sevgi ve saygı, güven içerisinde yürüttüğümüz her çalışma başarıya ulaşacaktır.” Dedi.

İlk Hedefimiz Parti İçerisindeki Uzlaşmayı Sağlamaktır

Güzelmansur, “Muhalefetede kulak vererek yanlışlarımızı oturup konuşmalıyız. Ama öncelikli hadefimiz partimiz içerisindeki sorunları yok etmek olmalıdır. Problemler her konuda ortaya çıkabilir bu sorunların konuşulması lazım. Konular parti üyelerimiz, başkanlarımız, delegelerimiz tarafından ele alınmalı ve her seferinde söylediğimiz gibi uzlaşma ile halledilmelidir.”Şeklinde konuştu.

Hatay’ımızın Şu Anki Durumu Hepimizin Canını Yakmaktadır

Ortadoğu’da yaşanan savaş ve ilimizdeki olumsuz etkilerine değinen Chp Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur, “planlanan seneryoların uygulama aşamasında keyifle seyredilmesi, savaş propagandalarının yapılması çok yanlıştır. Hatay halkı olarak bu duruma karşıyız. Her zaman karşı çıktık. Yerli ve yabancı turistlerle dolu olan güzelin Hatay’ımızın şu anki durumu hepimizin canını yakmaktadır.” Dedi.

Belediye hizmetleri konusuna da değinen Başkan Güzelmansur, “3 Belediyemiz var CHP’li Belediyelerimiz ve Büyükşehir Belediyemiz var. İlçelerimizdeki eksiklikleri sadece CHP’li belediyeler değil diğer ilçelerimiz de başkanlarımızla istişare yaparak belirliyoruz. Yeni sayfaları birlik ve beraberlik içerisinde açıyoruz. Örnek proje ve çalışmalarla başkanlarımıza ışık tutuyoruz. Amacımız ilimize hizmetin en güzelini sunmaktır.” Diye konuştu.

Hatayspor Ligden Düşmemelidir

Başkan Güzelmansur, “Hatayspor’un ligden düşmemesi gerekiyor. Yeni yönetimin Hatayspor’un geleceği açısından önemli çalışmalara imza atacağına olan inancım tamdır. CHP il başkanı olarak her türlü yapıcı eleştiriye açığız. Bu eleştiriler ve fikirler bizlere yol gösterici olacaktır.” Şeklinde konuştu.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol