Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Bilimsel çalışmalar devam ediyor

Yayınlanma Tarihi : 14.03.2016 00:00 Bu haber 1019 defa okundu

Hatay Diş Hekimleri Odası Başkanı Nebil Seyfettin, Mezuniyet sonrası Diş hekimlerine seminer vererek bir ilki gerçekleştirdiklerini vurguladı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Bilimsel çalışmalar devam ediyor

Yaptığı yazılı açıklamasında,  Türk Diş hekimleri Birliği Akademisi ve Hatay Diş hekimleri Odası olarak bölgede bir ilki daha gerçekleştirdiklerine dikkat çeken Başkan Nebil Seyfettin, Prof. Dr. Sedat Küçükay’ın konuşmacı olarak katıldığı “Endodontik Tedavilerde Güncel Yaklaşımlar” konulu Bilimsel Toplantıda Hatay’daki diş hekimlerinin katılımıyla, odanın hizmet binasında yapıldığını ifade etti.

Hatay Diş hekimleri Odası Başkanı Nebil Seyfettin, seminerle ilgili şu ifadelerde bulundu:

“Türk Diş Hekimleri Birliği Akademisi, Mezuniyet Sonrası Dişhekimliği Eğitiminde Ulusal ve Uluslararası alanda söz sahibi bir kurum olmak, Topluma verilmekte olan ağız-diş sağlığı hizmetlerinin niteliğini en üst düzeylere çıkarmak, dişhekimlerimizin bilgilerini güncellemek ve yetkinliklerini geliştirmek amacıyla büyük emeklerle kuruldu.

Türkiye’de birçok bilim adamından oluşan Akademi bundan sonra da ilimizde ve ülkemizde Bilimsel Kongre, toplantı ve sempozyumlar düzenlemeye devam edecektir.

Odamızın üyeleri, Mustafa Kemal Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi Öğretim görevlileri ve dişhekimliği öğrencilerinin katıldığı ve büyük bir ilgiyle izlendiği Bilimsel Toplantı verimli ve başarılı geçti.

Mezuniyet Sonrası Sürekli Dişhekimliği Eğitimini ilke edinen, Hatay Dişhekimleri Odası bu tür etkinlikleri gerçekleştirmeye devam edecektir.”

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol