Hatay Mahalli Haber
MENÜ

BEYAZ MELEKLER EDİRNEYE ACIMADI

Yayınlanma Tarihi : 31.03.2016 00:00 Bu haber 928 defa okundu

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi 25. haftasında Edirne Belediye Edirnespor'un konuğu olan temsilcimiz Hatay Büyükşehir Belediyespor, rakibini 80-78 mağlup etti.

Paylaş Paylaş Paylaş
BEYAZ MELEKLER EDİRNEYE ACIMADI

Aldığı bu galibiyetle Edirnespor'un 12. sırada kalmasına sebep olan Hatay Büyükşehir Belediyespor, ligin 2. sırasındaki yerini de korudu.

Edirne Mimar Sinan Spor Salonu’nda oynanan mücadelenin ilk periyotunu 27-19 geride tamamlayan Hatay Büyükşehir Belediyespor ikinci periyotta rakibine 14-17’lik sayı üstünlüğü sağlayarak ilk yarıyı 41-36 ile geride tamamladı.

İkinci yarıya oyunu domine eden ve sayı üreten hücum gücü yüksek bir anlayışla çıkan Hatay’ın Melekleri, kora kor mücadelenin yaşandığı üçüncü periyotta kalite farkını ortaya koydu ve bulduğu 26 sayı ile son periyota 55-62’lik skorla avantajlı girerek maçın üstünlüğünü eline aldı.

Nefes kesen bir mücadeleye sahne olan final çeyreğinde Hatay Büyükşehir Belediyespor, Edirnespor’un etkili oyununa karşı mücadeleden 78-80 galip ayrılmasını bildi.

BAHAR ÖZTÜRK 20 SAYI YAPTI

Hatay Büyükşehir Belediyespor’un en skorer ismi 20 sayıyla Bahar Öztürk olurken, Edirnespor'da Nevena Jovanovic'in 25 sayılık performansı galibiyete yetmedi.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol