Hatay Mahalli Haber
MENÜ

BEN BU MAÇ İÇİN GELDİM

Yayınlanma Tarihi : 07.04.2016 00:00 Bu haber 970 defa okundu

Hatay’ın gururu olan Mili Futbolcumuz Gökhan Zan, Pazar günü Hatayspor’un sahasında oynayacağı İstanbulspor maçına tüm taraftarları beklediklerini söyledi.

Paylaş Paylaş Paylaş
BEN BU MAÇ İÇİN GELDİM

Gökhan Zan, gazetemize yaptığı açıklamada, Pazar günkü karşılaşmanın Hatayspor açısından son derece önemli olduğunu belirterek, “Ben takımıma destek olmak üzere İstanbul’dan bu maç için geldim ve Hatayspor’a hem moral vermek, hem de destek olmak için buradayım” dedi.

Hataylıların kendi memleket takımlarını böylesi bir günde yalnız bırakmayacaklarına inandığını belirten Gökhan Zan, “Pazar günü Antakya Atatürk Stadı dolmalı ve maça 1-0 önde başlamalıyız. Takımımıza o coşkuyu ve desteği verdiğimiz takdirde, oyuncularımız da bize 3 puan hediye edeceklerdir. ‘Ben Hataylıyım’ diyen herkesi Pazar günü maça bekliyoruz” diye konuştu.

Gökhan Zan, tesislerde yakın dostu Hatayspor teknik direktörü Bayram Toysal ve oyuncularla bir araya geldiklerini belirterek, “Şu anda moral ve motivasyon olarak çok iyi durumdalar. Yaptığımız konuşmalarda hepsinin Pazar günkü maça motive olduklarını gördüm. İnşallah bu zorlu süreci atlatacağız” dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol