Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Bayramlar Barış Ve Kardeşliğin Sembolü

Yayınlanma Tarihi : 14.06.2024 23:59 Bu haber 61 defa okundu

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı Kurban Bayramı nedeniyle bir açıklama yayınladı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Bayramlar Barış Ve Kardeşliğin Sembolü

Bayramların barışın ve kardeşliğin sembolü olduğu belirtilen Başkan Sarı açıklamada şu ifadelere yer verdi: İslam alemi olarak bizleri daha güçlü kılan, milli ve dini duygularımızın, örf ve adetlerimizin kuvvetlendiği birlik ve beraberliğimizin, yardımlaşma ve dayanışmanın en güçlü şekilde yaşandığı bir Kurban Bayramı’nı daha birlikte idrak etmenin mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz.

İnsanı insan yapan değerlerin ve erdemlerin yoğun olarak yaşandığı günler olan bayramlar, toplumsal hayatımız açısından da çok büyük bir öneme ve değere sahiptir. Çünkü bu güzel günleri; kırgınlıkların, dargınlıkların unutulduğu, karşılıklı sevgi ve saygının pekiştiği, hoşgörünün hakim olduğu bir vasıta olarak görmek gerekmektedir.

Milli ve dini bayramlarımızı birer fırsat olarak görerek, bayramların arttırdığı hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışma duygularından yararlanarak bu kutlu günlerde birlik ve beraberliğimizi perçinlemeli, barış ve sevgi dolu günler geçirmek için elimizden geleni yapmalıyız. Çünkü böyle güzel günlerde temelleri atılan ya da kuvvetlendirilen birlik bağları kolay kolay bozulmaz.

Bu vesileyle, Kurban Bayramının barış, huzur, bolluk ve bereket getirmesi dileğiyle başta Altınözü’lü hemşehrilerimiz ve milletimiz olmak üzere tüm İslam âleminin mübarek bayramını kutluyorum.”

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol