Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Bayramın Il üç Gününde 2 Bin 402 Trafik Kazası Yaşandı!

Yayınlanma Tarihi : 19.06.2024 07:59 Bu haber 178 defa okundu

Milyonlarca vatandaş Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkmasının ardından tatil köylerine ve memleketlerine akın etti. Ancak yollardaki kalabalık nedeniyle bayramın üçüncü günü de trafik kazaları yaşandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 842 trafik kazası yaşandığını ve 6 kişinin hayatını kaybettiği, bin 327 kişinin yaralandığını duyurdu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Bayramın Il üç Gününde 2 Bin 402 Trafik Kazası Yaşandı!

Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkmasının ardından vatandaşlar da tatil köylerine akın etti. Bayramda milyonlarca vatandaş ise tatili fırsat bilerek memleketlerinde aileleriyle vakit geçirmeye gitti. Ancak trafikte yaşanan yoğunluklar nedeniyle birçok geçiş noktaları araç trafiğiyle kitlendi.

BAYRAM'IN BİLANÇOSU AĞIR OLDU

Arefe gününden bu yana yaşanan bayram trafiği neticesinde ise binlerce trafik kazası meydana geldi. Bayramın ikinci günü 17 Haziran'da 824 trafik kazası meydana geldi. Kazalarda 6 kişi hayatını kaybederken ilk üç günde 2 bin 402 trafik kazası yaşandı. Toplamda ise 22 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi. Yaşanan trafik kazalarında ise 4 bin 43 kişi hayatını kaybetti.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol