Bayındır Memur-Sen Hatay İl Başkanı Hüseyin Tutar, 6 Şubat deprem felaketinin yıldönümü vesilesiyle Hatay’a gelerek acılarını paylaşan Bayındır Memur-Sen Genel Başkanı ve Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Soner Can Tufanoğlu’na teşekkür etti.

6 Şubat deprem felaketinin acıları hala yürekleri dağlarken, en anlamlı desteklerden birisi Bayındır Memur-Sen Genel Başkanı ve Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Soner Can Tufanoğlu’ndan geldi. Tufanoğlu ve beraberindeki heyet, anma programı kapsamında Hatay’a gelerek Bayındır Memur-Sen ve Memur-Sen teşkilatlarıyla bir araya geldi. Ziyaretlerde Tufanoğlu’na Adana Bayındır Memur-Sen şube başkanı Türkan Mutlu ve Osmaniye Şube başkanı Mustafa Evcil de eşlik etti.
SENDİKAYA BAĞLI BİRİMLER UNUTULMADI
Ziyaret kapsamında ilk olarak Memur-Sen Hatay İl Binası’na gidildi ve burada sendika üyeleriyle görüşmeler gerçekleştirildi. Ardından, 6 Şubat 2023’te meydana gelen ve büyük yıkıma neden olan depremlerde hayatını kaybeden vatandaşların anısına Narlıca Deprem Şehitliği ziyaret edilerek dualar edildi. Ziyarette şehit mezarlarına çiçek bırakıldı. Heyet Tapu ve Kadastro XII. Bölge Müdürlüğüne asaleten atanan Eyüp Gencer’e tebrik ziyareti gerçekleştirildi. Heyet, AFAD İl Müdürü Taner Bayındır’ı ve Memur-Sen Hatay 1 Nolu Şube Başkanı İsmail Bayrakdar’ı da makamlarında ziyaret etti.
BAŞKAN TUTAR TUFANOĞLU’NA VE İL BAŞKANLARINA TEŞEKKÜR ETTİ
Hüseyin Tutar, deprem felaketinin yaşandığı ilk günden itibaren Bayındır Memur-Sen ve Memur-Sen’in sahada aktif olarak yer aldığını vurgulayarak, “Teşkilat liderlerimiz her zaman yanımızda oldular ve bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadılar. Destekleri ve fedakarlıkları için Genel Başkanımız Soner Can Tufanoğlu’na, ve beraberindeki Adana Bayındır Memur-Sen şube başkanı Türkan Mutlu ve Osmaniye Şube başkanı Mustafa Evcil’e tüm kalbi duygularımla kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Ziyaretler hatıra fotoğrafı ile sona erdi.