Hatay Mahalli Haber
MENÜ

BATI ÇİFTE STANDARTLIDIR

Yayınlanma Tarihi : 08.06.2016 00:00 Bu haber 722 defa okundu

Katıldığı toplantıda konuşan Mustafa Eğe, Türkiye’nin suni gündemlerle meşgul edilmekte olduğunu, gerçek gündemin halkın gözünden uzaklaştırıldığını belirtti.

Paylaş Paylaş Paylaş
BATI ÇİFTE STANDARTLIDIR

Almanya Federal Parlamentosu tarafından sözde Ermeni Soykırımı kararının Türkiye için sürpriz olmaması gerektiğini belirterek batının ne olduğunu açıklayan Mustafa EĞE, şunları kaydetti: “Batı, her yaptığına yavuz hırsız misali bir kılıf bulur.  Türkiye’nin kadim dostu olarak bilinen Almanya, sözde ermeni soykırım yasasını kabul ederek asla dost olmadıklarını ve olmayacaklarını bir kez daha göstermiştir. Batı asla samimi olmamıştır, çifte standartlıdır. Şu mübarek rahmet ayı Ramazan’da iftar ve sahurlarımızı, lokmalar boğazımızda düğümlenmeden güvenle ve huzurla yapmak istiyoruz” diye konuştu.

FAİZE DAYALI EKONOMİ, İÇ VE DIŞ BORÇLAR TÜRKİYE’Yİ TEHDİT EDİYOR

Türkiye’nin ekonomik anlamda da iyi bir durumda olmadığını vurgulayan Mustafa Eğe, konuşmasının sonunda, bir ülkenin felaketini hazırlayan en büyük etkenlerden birinin faize ve tüketime dayalı israf ekonomisi olduğunu belirten; “2016 yılının il dört ayında  (Ocak-Nisan) faiz ödemeleri 19.1 TL’dir.  Borçlarımızı ödedik şeklinde kamuoyu yanıltılıyor. Biz de soruyoruz: Bu faiz ödemeleri neyin nesidir? Borcunuz yok da neden faiz ödüyorsunuz? Her gelen gün geçeni arattığına göre en iyimser tablo ile bile bu gidişle yılsonuna kadar faiz ödemeleri 60 milyara varmış olacaktır. İthalat ve ihracat arasındaki fark sürekli büyümektedir. Terör belası ve dış politikadaki başarısızlıklar yüzünden turizm gelirlerinin de hissedilir derecede azalmasına carî açıkların gittikçe tehlikeli bir hal almasına neden olmaktadır” şeklinde konuştu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol