Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Başkan Yapar İstanbul-Hatay Kardeşlik çarşısı Ve Armutlu Atatürk Alışveriş Merkezi’ni Ziyaret Etti

Yayınlanma Tarihi : 27.06.2024 08:23 Bu haber 48 defa okundu

Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, İstanbul-Hatay Kardeşlik Çarşısı ve Armutlu Atatürk Alışveriş Merkezi’ni ziyaret etti.

Paylaş Paylaş Paylaş
Başkan Yapar İstanbul-Hatay Kardeşlik çarşısı Ve Armutlu Atatürk Alışveriş Merkezi’ni Ziyaret Etti

Ziyarette Başkan Yapar’a AK Parti Antakya İlçe Başkanı Mustafa Boyacıoğlu eşlik etti.Başkan Yapar İstanbul-Hatay Kardeşlik çarşısı Ve Armutlu Atatürk Alışveriş Merkezi’ni Ziyaret Etti

İstanbul- Hatay Kardeşlik Çarşısı ve Armutlu Atatürk Alışveriş Merkezi’nde hizmet veren esnafı ziyaret eden Başkan Yapar, esnafla sohbet ederek istişarelerde bulundu. Başkan Yapar, çarşıların eksiklik ve ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda gereken her şeyin yapılacağını belirtti. 

Başkan Yapar, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada şu sözlere yer verdi; “6 Şubat’ta yaşadığımız felaketten yaklaşık 1.5 sene sonra geldiğimiz bu noktada gerek hükümetimiz gerek yerelde Belediye olarak esnafımızın ve çalışanlarımızın hak ve hukukunu korumak birinci önceliğimiz. Elimizden gelen her türlü desteği göstererek hep birlikte bu şehrin kalkınmasına katkı sağlayacağız.  Antakya Belediyesi olarak şehrimize ne kadar katkı sağlayabilirsek o derece mutlu olacağız. Çarşılarımızın ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda üzerimize düşen ne varsa yapacağız. Değerli esnafımıza hayırlı işler bol kazançlar diliyorum.” dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol