Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Başkan Yaman muhtarları ağırladı

Yayınlanma Tarihi : 22.10.2016 00:00 Bu haber 1278 defa okundu

Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman 19 Ekim Muhtarlar günü münasebeti ile Defne Muhtarlarıyla bir araya geldi. Defne Belediyesi ev sahipliğinde yapılan etkinliğe Muhtarlar, Meclis üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları ve yetkilileri eşleriyle birlikte katıldılar.

Paylaş Paylaş Paylaş
Başkan Yaman muhtarları ağırladı

YAMAN: SİZLERİ AĞIRLAMAKTAN ONUR DUYDUM

Davette günün anlamıyla ilgili bir konuşma yapan Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman “Halkla devlet arasındaki en önemli köprülerden biri olan, gönüllülük ve hizmet etme sevdasıyla çalışan muhtarlarımızla bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Defne Belediyesi olarak Kurulduğumuz günden bu yana sağlıklı bir işbirliği sürdürdüğümüz muhtarlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Muhtarlarımızla hemen her gün birlikteyiz bugün onları eşleriyle birlikte ağırlamaktan dolayı mutluluk duyuyoruz” dedi.

DEMİREL: DEFNE ÖZLENEN HİZMETLERE KAVUŞTU

Etkinlikte bir konuşma yapan Defne Muhtarlar Derneği Başkanı Muhsin Demirel  “Defne Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Yaman’a muhtarlarımıza göstermiş olduğu teveccüh bizleri mutlu etmiş ve onurlandırmıştır. Mahallelerimizde oluşan her türlü sorun için büyük duyarlılık gösteren tüm Defne belediyesi çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Defne Belediyesi kuruluşundan itibaren büyük bir çaba ve kararlı çalışmalarıyla kentimizin her mahallesinde çalışmalar yapmış, birçok kurum ve kuruluşun mahallelerimizde yatırım yapmasını sağlayarak yıllardır hasret kaldığımız alt yapı hizmetlerine kavuşmamızı sağlamıştır” dedi.

GÜLCÜ: TÜM MUHTARLARIMIZA KOLAYLIKLAR DİLİYORUM

Hatay Muhtarlar Dernek Başkanı Mahmut Gülcü “Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman’a muhtarlarımıza yapmış olduğu jestten dolayı teşekkür ediyor, başarılarının devam etmesini diliyorum. Yerel demokrasinin temel taşı olan, halkın devlette açılan ilk kapısı olan muhtarlarımıza da çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.

                                       

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol