Hatay Mahalli Haber
MENÜ

BAŞKAN TEKSÖZDEN CEVAP GECİKMEDİ

Yayınlanma Tarihi : 28.03.2016 00:00 Bu haber 1099 defa okundu

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın HATODER kahvaltı programında HESOB başkanı Abdulkadir Teksöz için sarf etmiş olduğu sözlere başkan Teksöz cevap gecikmedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
BAŞKAN TEKSÖZDEN CEVAP GECİKMEDİ

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş Geçtiğimiz hafta HBB sponsorluğunda Hatay Talasemi ve Orak Hücre Anemi hastalıkları derneği için Antakya belediye parkında hastalara ve derneğe yarar sağlayacak kermes düzenlenmiş hiçbir kar marjı gözetmeksizin tamamen HATODER yararına gözetilmiş kermes için HESOB başkanı Abdulkadir Teksöz’ün gerek sosyal medya gerek basın üzerinden kermese yönelik eleştirilerine HATODER kahvaltı etkinliğinde cevap verdi. Başkan Savaş yaptığı açıklamasında, Başkan Teksöz’ün başka meselelerle uğraşması gerekirken kermesi ağzına doladığını ifade etti.

İŞİMİZİ LAYIKIYLA YAPIYORUZ

Yapılan açıklamalar ardından HESOB başkanı Abdulkadir Teksöz’den cevap gecikmedi. Başkan Teksöz, Hatay Büyükşehir belediye başkanı Lütfü Savaş’a sosyal medya üzerinden cevap vererek, “işimizi layıkıyla yapıyoruz” dedi.

Mesajının devamında Teksöz:

“Bu görevlere seçilmiş isek layığıyla yerine getirmemiz gerekmektedir. Büyükşehir belediyemizin izniyle Antakya büyük belediye parkında Türkiye yöresel ürünler satış tezgâhları açıldı. Peynir tereyağı bal vs. ne istersen var. Tabii bir derneğe bağış yapmışlar. Bu derneğin yaşaması için hepimiz yardım ederiz. Fakat Hatay’daki esnafı da düşünmek lazım. Peynirin kralı Hatay’da var, tereyağının kralı Hatay’da var. Hatay sofrasını dünya tanıyor ve beğeniyor. Hal böyle iken burada bir derneğe maddi destek sağlamak adına Hatay’daki esnafa zarar vermek doğru mu? Eğer bizler hakikatleri doğruları fikirlerimizi anlatamayacaksak burada bu makamları boşa meşgul etmiş olmaz mıyız?” diye konuştu.

KİMSEDEN KORKUMUZ YOK

Başkan Teksöz: “Her zaman Hatay’ın birliği beraberliği, kardeşliği için ne kadar çaba harcadığımı

En az benim kadar biliyorsunuz. En son makamınızda baş başa konuştuğumuzda böyle değildin. kaldı ki büyükşehir belediyesine ve 15 ilçe belediye başkanına seslenmiştim. Niçin o birleri alınmadı. Canları sıkılmadı. Esnaf ve sanatkârlarımızın haklarını hukuklarını koruyacağız. yağcılık yapmadık yapmayız, Allah’tan başka kimseden korkumuz yoktur. “ ifadelerine yer verdi.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol