Hatay Mahalli Haber
MENÜ

BAŞKAN SAVAŞ STKLARLA BİR ARADA

Yayınlanma Tarihi : 14.06.2016 00:00 Bu haber 605 defa okundu

Hatay’ın aydınlık geleceğini inşa edilmesi ve bölgesinde gelişmiş ve güçlü bir kent haline getirilmesi amaçlarıyla yoğun çaba harcayan Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, şehrin sosyal ve kültürel dinamiklerini oluşturan Sivil Toplum kuruluşları (STK) ile bir araya gelmeyi sürdürüyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
 BAŞKAN SAVAŞ STKLARLA BİR ARADA

FİKİR ALIŞVERİŞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’ın her alanda gelişip kalkınması için ürettiği projeleri tek tek hayata geçiren Başkan Savaş, 14 Haziran Salı günü HATMEK’teki çalışma ofisinde Arsuz Turizm ve Kültür Derneği ile Naimi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkanları ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

ARSLAN: BAŞKAN SAVAŞ’IN KATKISI ÇOK BÜYÜK

Gerçekleşen ziyarette, Hatay’a yaptığı hizmetlerden ötürü Başkan Savaş’a teşekkür eden Arsuz Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Hasan Arslan yaptığı kısa açıklamada, “Başkanımızın Hatay’ın ulusal ve uluslararası tanıtımına yaptığı katkı çok büyük. Kendisine ve ekibine ürettiği projeler ve gerçekleştirdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Hatay’ın sosyal, ekonomik ve kültürel dinamiklerini oluşturan STK’ler ile her fırsatta bir araya gelerek hizmet istişarelerinde bulunan Başkan Savaş da, gerçekleşen nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

SAVAŞ: HATAY İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak şehrin kalkınması ve gelişmesi için gelecek tüm fikir ve önerilere açık olduğunu belirten Başkan Savaş, “Başkanlarımızın ziyareti bizim için çok değerli ve anlamlı. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da Hatay’ın parlak geleceği ve güzel yarınları için bir arada çalışacağız. Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol