Hatay Mahalli Haber
MENÜ

BAŞKAN SAVAŞ HBB’NİN KAPSAMLI ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Yayınlanma Tarihi : 15.02.2016 00:00 Bu haber 892 defa okundu

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Fen İşleri Daire Başkanlığı eliyle il genelinde başlattığı yol yapım, bakım ve onarım seferberliği ile ulaşımda mesafeleri kısaltan ve büyük bir ihtiyaç olan köprü yapım hizmetleri kapsamında çalışmaları yerinde inceleyerek bilgiler almaya devam ediyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
BAŞKAN SAVAŞ HBB’NİN KAPSAMLI ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Başkan Savaş, Antakya İlçesine bağlı Kuzeytepe Mahallesi eski İskenderun yolunda kısa süre önce başlanarak tamamlanan 1500 metrelik beton asfalt çalışmaları ile Asi Nehri üzerindeki 4. Köprü olan ve 120 metre uzunluğunda, çift yönlü, 25 metre genişliğinde inşa edilen Yeni Sanayi- Maşuklu köprü yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

1500 METRE YOL, GELECEĞE DÖNÜK BİR ÇÖZÜMLE BULUŞTURULDU

İlk olarak, Kuzeytepe Mahallesi’nin en işlek caddesi olan ayrıca eski İskenderun yolu olması nedeniyle de trafik yükü üstlenen güzergâha beton asfalt uygulayan HBB ekiplerinin yaptığı çalışmaları Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İl Başkanı Mehmet Güzelmansur ile birlikte yerinde inceleyen Başkan Savaş, vatandaşa yaz- kış büyük problemler yaşatan yolda gerçekleştirilen modernizeyle birlikte ulaşımda rahatlama sağlanacağına dikkat çekti.

Mahalle sakinleri ve güzergâhı çok sık kullanan vatandaşlar, gerçekleştirilen beton asfalt çalışmalarının tamamlanmasıyla yıllardır sorun olan bir konuyu daha çözüme kavuşturan Başkan Savaş’a teşekkür ederken, çalışmalar neticesinde 1500 metre yol geleceğe dönük bir çözümle buluşturulmuş oldu.

HBB, ASİ NEHRİ ÜZERİNDEKİ 4. KÖPRÜ İNŞA ÇALIŞMALARINA TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Kuzeytepe’den sonra Güzelmansur ile birlikte incelemelere devan eden Başkan Savaş, Yeni Sanayi Sitesi ile Maşuklu Mahallesi’ni birbirine bağlayarak trafikte mesafeleri büyük ölçüde kısaltan ve kısa zaman önce temeli atılarak inşasına hemen başlanan köprü çalışmalarını yerinde inceledi.

Burada yaptığı incelemelerde HBB Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekiplerden inşa çalışmaları hakkında bilgiler alan Başkan Savaş, 120 metre uzunluğunda, çift yönlü ve 25 metre genişliğindeki köprünün en kısa zaman içerisinde tamamlanarak hemşehrilerinin hizmetine girmesi noktasında ekiplerin özverili çalışmalarına ara vermeden devam etmesini istedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol