Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Başkan Öntürk’ten Yeni Yil Mesaji

Yayınlanma Tarihi : 01.01.2024 20:37 Bu haber 165 defa okundu

AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Öntürk, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Başkan Öntürk’ten Yeni Yil Mesaji

Başkan Öntürk mesajında; “Hatay’ımız için 2024 toparlanma ve yeniden inşa etme yılı olacak.” Dedi.

2024’ten Umutluyuz

AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Öntürk: “Türkiye’nin yüzyılını kutladığımız Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünde, milletimizin tüm başarılarını gururla andık. 2023 yılı Hatay’ımız için türlü badireler yaşadığı bir yıl oldu. Ama 2024 yılından umutluyuz. Hatay’ımızda ve ülkemizin diğer bölgelerinde yaşanan deprem, hepimizi derinden etkiledi. Ancak, bu acı olay, bizi yıkmadı, daha da kenetlendirdi. Devletimiz ve milletimiz, depremzedelerimizin yanında oldu. Yeni yılda, depremin yaralarını tamamen iyileştirmek ve daha güçlü bir Hatay yaratmak için mücadele etmeye devam edeceğiz.” Diye konuştu. 

Depremin İzlerini Sileceğiz

Yeni yılda, depremin izlerini silmek ve daha güzel bir Hatay inşa etmek için çalışmaya devam edeceklerinin altını çizen Başkan Öntürk: “AK Parti olarak, Hatay’ımızın ve Türkiye’mizin kalkınması, refahı ve güvenliği için gece gündüz demeden hizmet etmeye devam ediyoruz. Yeni yılda da, liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde, milletimizin talep ve beklentilerini karşılamak için var gücümüzle çalışacağız.” Dedi.

Yeniden İnşa Edeceğiz

Başkan Öntürk: “Hatay’ımız için 2024 toparlanma ve yeniden inşa etme yılı olacak. Birlik ve beraberlik içinde, yaralarımızı sarma gayretimizle, daha güvenli ve sağlıklı bir Hatay’i inşa edeceğiz. Bu vesileyle yeni yılın, Hatay’ımıza, Türkiye’mize ve tüm insanlığa sağlık, huzur, mutluluk ve başarı getirmesini diliyorum.” Diyerek sözlerini sonlandırdı. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol