Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Başkan Oduncudan Yeni Eğitim Ve öğretim Yılı Mesajı

Yayınlanma Tarihi : 05.09.2024 08:08 Bu haber 86 defa okundu

Hatay Özel Okul Öncesi Eğitim Kurumları Derneği Başkanı Fatma Oduncu yeni eğitim öğretim dönemi ile ilgili yaptığı açıklamasında, “Değerli öğretmenlerimiz, sevgili çocuklarımız ve kıymetli veliler, bu hafta; yeni bir eğitim ve öğretim yılına daha büyük bir heyecanla başlıyoruz. Kadim bir şehir olarak her alanda olduğu gibi okul öncesi alanda da küllerimizden tekrar doğuyoruz. Bunu da; azim ve kararlılıkla yapmaktayız. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Başkan Oduncudan Yeni Eğitim Ve öğretim Yılı Mesajı

Okul öncesi eğitim, çocuklarımızın hem kişisel hem de akademik gelişimlerinin temelini oluşturan çok önemli bir dönemdir. Bu süreçte çocuklarımız; keşfetmeyi, öğrenmeyi, paylaşmayı ve kendilerini ifade etmeyi öğrenmektedirler. Onların bu büyüme yolculuğunda bizlere, öğretmenlerine ve değerli velilerimize büyük sorumluluklar düşmektedir. 

Çocuklarımızın bu yeni eğitim yılına adım atarken; merak duygusunu kaybetmeden, özgüvenle büyümelerini sağlamak, maalesef ki yaşadıkları travmalarından en sağlıklı şekilde kurtulabilmelerine yardımcı olmak, onlara sevgi dolu, güvenli ve destekleyici bir ortam sunmak en büyük hedefimizdir. Bu süreçte velilerimizin desteği ve iş birliği bizim için çok değerlidir. 

 Bizler tam gün eğitim ve bakım hizmeti veren kurumlar olarak bu şehrin en etkin ve gerekli dinamikleri arasında bulunmaktayız. Çünkü çalışan tüm bebekli, çocuklu annelerimizin büyük bölümünün sabah işlerinden önceki uğrak yerleri, çocuklarımızın ikinci yuvasıyız. Ve biz özel okul öncesi sektörü olarak her zaman kendi imkanlarıyla var olmaya çalışan, özellikle kadın istihdamına katkı sağlayan, minik kalpleri geleceğe güvenle hazırlayan; şehrine, değerlerine, Atasına, ülkesine ve bayrağına bağlı kurumlarız.  Ve buradan tüm kurumlarımız adına sevgili velilerimize özellikle çocuklarımızın bu kritik dönemlerinde; Milli Eğitim ya da Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlıklarımızın birisinden resmi onayı olmayan yerlere çocuklarınızı emanet etmemeniz gerektiğini hatırlatmak isteriz

 Şahsım ve HATOKDER Yönetim Kurulu adına; 2024 2025 eğitim öğretim yılının tüm velilerimize, öğretmenlerimize, emekçilerimize, kurum müdürlerimize ve sevgili çocuklarımıza hayırlı olmasını dilerim.” dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol