Hatay Mahalli Haber
MENÜ

BAŞKAN NEHİR’DEN SOSYAL BELEDİYECİLİK ÖRNEĞİ

Yayınlanma Tarihi : 14.04.2016 00:00 Bu haber 822 defa okundu

Başkan Nehir, Toplumsal kesimlerin tümüne hitap eden çalışmalarıyla sosyal, katılımcı, şeffaf, demokratik belediyeciliğin öncülüğünü yapıyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
BAŞKAN NEHİR’DEN SOSYAL BELEDİYECİLİK ÖRNEĞİ

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir sosyal, katılımcı, halkçı belediyecilik anlayışı çerçevesinde hizmetlerini sürdürüyor. Başkan Nehir Hayatlarını en düşük seviyede dahi sürdürmekte güçlük çeken ailelere yardımların yapılması amacıyla sosyal yardım yönetmeliğini faaliyete geçirdi.

NEHİR: HİZMETLERE İLİŞKİN ESASLAR DÜZENLENDİ

Başkan Nehir, Ülkemizin Ekonomik, politik, sosyal olarak zor süreçlerden geçtiğini ifade ederek vatandaşların refahına katkı sunmak açısından Belediyelerin her konuda üstüne düşeni yapması gerektiğini ifade etti.

Başkan Nehir,Bu kapsamda  Samandağ Belediyesi sınırları içinde ,temel ihtiyaçlarını karşılayamayan ve hayatlarını en düşük seviyede bile sürdürmekte güçlük çeken dar gelirli yaşlı,düşkün,yoksul, muhtaç,kimsesiz ve engelliler ile deprem ,yangın,sel gibi doğal afetlere maruz kalan muhtaç kişilere bütçe imkanları dahilinde yapılacak ayni ve nakdi yardımlara sosyal hizmetlere ilişkin  usul ve esasları düzenlendiğini belirtti.  

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol