Hatay Mahalli Haber
MENÜ

BAŞKAN NEHİR HALKI DİNLİYOR

Yayınlanma Tarihi : 07.03.2016 00:00 Bu haber 946 defa okundu

BAŞKAN NEHİR HALKI DİNLİYOR

Paylaş Paylaş Paylaş
BAŞKAN NEHİR HALKI DİNLİYOR

Samandağ Belediye başkanı Mithat Nehir bir 4 ay önce Meclis toplantılarını Mahallelere taşıdı.

İlçeye bağlı 42 mahallede toplantı yapmayı hedefleyen başkan Nehir Gündem Maddeleri görüşüldükten sonra mahalle halkının sorunlarını dinliyor.

Tekebaşı, Mızraklı, Hıdırbey, Yaylıca mahallerinde yapılan meclis toplantıları sonrasında halkı dinleyen Başkan Nehir birim müdürlerine gerekli talimatları verdi.  Başkan Yardımcıları, Birim müdürlerinin katıldığı toplantılarda Başkan Nehir sorunları yerinde tespit ederek çözüme yönelik çalışmalar yapıyor. Mart ayı Meclis toplantısını Yaylıca mahallesinde gerçekleştiren Samandağ Belediye Meclisi resmi gündemlerden sonra başkan Nehir halkı diledi.

BAŞKAN NOT ALDI TALİMAT VERDİ

Başkan Nehir aldığı notlar kapsamında, “Yollarla ilgili talep üzerine yollarının düzenlenmesi için fen işleri müdürü Bulut’a talimat verdi.  İmar ile ilgili talepler iletildi. Başkan Nehir İlgili talepleri imar ve şehircilik müdür Enver Paşa’ya talimat verdi.  İş talepleri ve istihdam ile ilgili talepler iletildi. Başkan Nehir ilgili konuda bütün kesimleri gözeten bir yerden ayrım yapmadan davranıldığını belirterek büyükşehir belediyesinin de gerekli hassasiyeti gösterdiğini ifade etti. Yaylıca’lı Vatandaşlar Kanalizasyon ile ilgili sıkıntılarını dile getirdiler.

Ayrıca Başkan Nehir; kanalizasyon, içme suyu, yağmur suyu, Yaylıca eski belde belediye binasının yerinin Taziye salonu, Yaşlı insanların dinlenme ve sosyal faaliyet alanı olması, spor kompleksi, Gençlere yönelik kültür merkezi, Yeni park, temizlik ile ilgili talepler, Parkı düzenlemeleri ağaçlandırma talepleri iletildi. Başkan Nehir ilgili müdürlere talimatlar verdi. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol