Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Başkan Kimyeci hizmetlerini anlattı

Yayınlanma Tarihi : 04.01.2017 00:00 Bu haber 605 defa okundu

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, AK Parti Antakya İlçe Başkanlığı’nın haftalık toplantısına katıldı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Başkan Kimyeci hizmetlerini anlattı

AK Parti Antakya İlçe Başkanlığı’nın haftalık toplantısında Antakya Belediyesi’nin hizmetlerini anlatan Başkan Kimyeci; Antakya Belediyesi olarak milletimizin, vatandaşlarımızın bizlerden istediklerini göreve geldiğimiz günden bu yana en iyi şekilde gerçekleştirdik, bundan sonra da gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Teknik ve Sosyal Belediyecilik anlamında birçok yeni ve örnek proje ve hizmetlerimizle hemşehrilerimizin hayatını kolaylaştırıyoruz. Vatandaşlarımızın isteklerini emir telakki ederek ilk günden bu yana gece gündüz demeden çalışıyoruz. 

2 MİLYON 250 BİN METREKARE PARKE DÖŞEDİK 

“Bugüne kadar 95 mahallemizde 2.250.000 m2 parke döşedik. 95 mahallemizde 351.250 km yeni imar yolu açtık, ayrıca 748.750 km. Stabilize yol çalışması gerçekleştirdik. 95 mahallemizde 97.750 ton asfaltlama hizmeti gerçekleştirdik.”

Halk Sağlığı Konusundaki Çalışmalarımızı Sürdürüyoruz

“Sağlık İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, gıda üretim ve satış yapan yerlerde sürekli denetimler yaparak halkımızın sağlığını korumak için çalışmaya devam ediyor. 237 okulumuzun toplam 4618 dersliğimizi düzenli olarak dezenfekte ediyoruz.”

Temiz Bir Antakya İçin Çalışmalarımız Devam Ediyor

“Ayrıca Temizlik İşleri Müdürlüğü Çevre Denetim Birimimiz, halkın daha kaliteli ve daha temiz bir hava soluyabilmesi için şehir genelindeki 95 mahallede fırınlar, konutlar, iş yerleri ve resmi dairelerdeki baca sistemlerini kontrol ediyor. Ayrıca 189'u Cami, 74'u Kur'an Kursu, 28'i Türbe-Ziyaret, 3 kilise,1havra 295 ibadethaneyi düzenli olarak temizlik ve bakımlarını gerçekleştiriyoruz.”

KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ

“Kentsel Dönüşüm Projemizde 4. ve son aşamadayız. Hem hak sahibi vatandaşlarımızı bilgilendirmek için görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Kentsel Dönüşüm Projesi Bakanlık yapım yetkisi alan Türkiye'de ilk ilçe belediyesiyiz. Hak sahiplerimizle çalışmalarımıza alanda devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın güven içerisinde çağdaş ortamda yaşayacakları can ve mal güvenliğini tehdit etmeyen modern alanlar oluşturacağız. Hem kötü yapı stokuna son vereceğiz, hem de Antakya'nın örnek mahallesini oluşturacağız.”

SOSYAL BELEDİYECİLİK HİZMETLERİMİZİ ÖZENLE SÜRDÜRÜYORUZ

“Sosyal Belediyecilik hizmetlerimizle bugüne kadar 813.986 hemşehrimize ulaşmış durumdayız. Nüfusumuza göre her vatandaşımıza 3 kez ulaşmışız. Evde Temizlik ve Evde Bakım hizmeti ile 65 yas üstü büyüklerimize sahip çıktık. Bugüne kadar 1940 ailemize 7216 defa hizmet verdik. Kardeşinle Sevgiyle Paylaş projemizle hayırseverlerimizin bağışlarını ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ulaştırarak ‘Gönül Köprüleri’ kuruyoruz. Antakya Belediyesi Çorba Evi'ni Atatürk Cad. Mahfel Sosyal tesislerinde hizmete sunduk. Dileyen herkes ücretsiz faydalanabilir. Eğitim, Kültür, Sanat ve Spor alanında 21.006 vatandaşımıza hizmet verdik.

Toplantıda teşkilat üyelerinin sorularını cevaplandıran Başkan Kimyeci, tüm katılımcılara ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Toplantıya Başkan Kimyeci’nin yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Alpaslan, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Durdunaz Horoz ve AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Alkaya katılım gösterdi.

 

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol