Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Başkan Ali Oğuz Güven Tazeledi

Yayınlanma Tarihi : 17.01.2023 23:18 Bu haber 174 defa okundu

Hatay’ın Payas ilçesinde gerçekleştirilen Payas Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri kongresinde Ali Oğuz güven tazeleyerek yeniden seçildi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Başkan Ali Oğuz Güven Tazeledi

Payas Lokalinde yapılan olağan genel kurul toplantısına Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Gökhan Yiğit Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Başkanları, Kooperatif üyeleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan genel kurul toplantısında Genel Kurul Başkanlık Divanı seçimi oylama yapıldı. Divanın belirlenmesinin ardından gündem maddeleri görüşmelerine geçildi.

Olağan genel kurulda sırasıyla 2022 yılına ait yönetim kurulu yılık çalışma raporu ve denetim raporları, Bilanço ve Gelir-Gider tabloları okundu. Okunan raporlar ve hesaplar ayrı ayrı müzakere edildi. Yönetim ve Denetim kurulları raporlar ayrı ayı görüşülerek oy çokluğuyla kabul edildi.

Gündemin bir diğer maddesi olan 2022 yılı tahmini bütçesi görüşüldü. Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerinin aylık ücret ile huzur hakları ve yollukları belirlendi.

Güven Tazeleyen Başkan Ali Oğuz'un yeni Yönetim Kurulu Recep Günay, Nihat Özkul, Murat Kaygusuz, Eşref Karacan ve Mehmet Erdem'den oluştu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol