Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Başkan Adayı Dr. Aksoy’dan İş Adamı Karadeniz’e Ziyaret

Yayınlanma Tarihi : 06.03.2024 10:17 Bu haber 102 defa okundu

CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, Antakya’da inşaat sektöründe faaliyet gösteren Gürtaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sabit Karadeniz’i şirket hizmet binasında ziyaret etti. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Başkan Adayı Dr. Aksoy’dan İş Adamı Karadeniz’e Ziyaret

CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde seçim çalışmalarını sürdüren CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, Hatay’da taş ocağı sektöründe gerçekleştirdiği yatırımlarla ülke ekonomisine katkı sağlayan Gürtaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sabit Karadeniz’i CHP Hatay Milletvekili Av. Servet Mullaoğlu, Antakya Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte ziyaret etti. Başkan Adayı Dr. Aksoy’dan İş Adamı Karadeniz’e Ziyaret

İŞADAMI KARADENİZ DR. AKSOY’A BAŞARI DİLEĞİNDE BULUNDU

CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy’un ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten Gürtaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sabit Karadeniz, 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde Antakya’da ilk defa bu kadar pırıl pırıl heyecan verici insanların siyasete girdiğini belirterek her birine ayrı ayrı başarı dileklerinde bulundu. 

ANTAKYALI İŞLETMELERDEN FAYDALANACAĞIZ

Gürtaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sabit Karadeniz’i şirket hizmet binasında ziyaret eden CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Memleketimizin son durumu halkımızı üzdüğü kadar beni de yakından etkiliyor. 6 Şubat’tan bu yana Antakya aynı şekilde yerinde duruyor. Bizler Antakya’nın yeniden küllerinden doğması için elimizi ve yüreğimizi ortaya koyduk. İnşallah Antakya’yı yeniden ayağa kaldırma noktasında yapacağımız hizmetleri seçilir seçilmez aldığımız yetki ile hayata geçireceğiz. İnşaat alanında yapacağımız hizmetlerde Antakya’da alanında faaliyet gösteren tüm firmalardan faydalanacağız. Bizlere kapılarınızı açarak göstermiş olduğunuz misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” diye konuştu. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol