Hatay Mahalli Haber
MENÜ

BASINLA BERABER ÇALIŞACAĞIZ

Yayınlanma Tarihi : 03.08.2016 00:00 Bu haber 650 defa okundu

HGC Yönetim Kurulu ve gazeteciler, Hatay’a atanan Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne’ye nezaket ziyaretinde bulundu.  

Paylaş Paylaş Paylaş
BASINLA BERABER ÇALIŞACAĞIZ

Tekne ziyaretten duyduğu memnuniyeti şu sözlerle dile getirdi, “Basın her zaman için çok önem verdiğim bir kurumdur. Sizlerle her zaman birlikte çalışacağız, ben hizmet için varım medeniyetler ve hoşgörü şehri olarak bilinen Hatay iline Cumhuriyet başsavcısı olarak hizmet edecek olmanın gurur ve heyecanı içerisindeyim. Gazeteci arkadaşlarımla sık sık bir araya gelmek istiyorum. Cemiyet başkanımızdan rica ediyorum bu buluşmaları daha da sıklaştıralım. Ziyaretinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

ON YIL YAŞAM HAKKI TANIMADILAR

Tekne açıklamasında şu ifadelere değindi, “15 Temmuz’da ortaya çıkan bu paralel yapılanmanın uzantıları 10 yıl boyunca yaşam hakkı tanımadılar bizlere. 17-25 Aralık kırılmasından sonra hızlı bir değişiklik meydana geldi. O süreçte bize de görev verildi. Biz her zaman göreve hazırdık. Görev tevdi edilecek makamlardaki işgaller sebebiyle bir takım şeyler yapılamıyordu. Ben sizin haber alma özgürlüğünüzün sonuna kadar desteğim. Sadece bir isteğim olacak, kişilerin masumiyet karinesine zarar vermemek. Bu sağlandığı takdirde hiçbir sorun yok. Her türlü engeli ben kaldırırım.”

YETİŞEN: TÜM KURUMLARLA İYİ İLİŞKİ İÇİNDEYİZ

Cemiyet olarak her zaman devletin kurumları ile sıcak ilişkiler içerisinde olduklarını belirten Yetişen, sıcak karşılama için Başsavcı Ahmet Tekne’ye teşekkür etti. Daha sonra basın mensuplarıyla sohbet eden Başsavcı Ahmet Tekne konuşmasında şu ifadelerle sonlandırdı, “Suçlular cezasını çekecek, bu olaya karışanları hukuki çerçeve içerisinde iyice araştırıp gereğini yapıyoruz kimse merak etmesin.”

Ziyaret basın mensuplarıyla toplu fotoğraf çekilmesiyle sona erdi.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol