Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Bandırmaspor maçına 48 saat kaldı

Yayınlanma Tarihi : 22.04.2016 00:00 Bu haber 925 defa okundu

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta kümede kalma mücadelesi veren Hatayspor, Pazr günü kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Bandırmaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
Bandırmaspor maçına 48 saat kaldı

2015-2016 Futbol Sezonunu son kez kendi sahasında Bandırmaspor maçıyla tamamlayacak olan Bordo-Beyazlılar, ligin son maçını Nazilli Belediyespor deplasmanında tamamlayarak, grupta sıralamadaki yerini tamamlayacak.

TEK DÜŞÜNCE; 3 PUAN

Hatayspor’un Pazar günkü karşılaşmada tek düşüncesi 3 puan. Teknik direktör Bayram Toysal, takımını kritik maça hazırlarken, saha içi çalışmasının ardından saha dışında da özel toplantılar yaparak oyuncularını Bandırmaspor maçına motive etmeye çalışıyor.

Toysal, “Galip gelmekten başka çaremiz yok” derken, son iki maçı kazanarak, rakiplerinin kaybetmesini bekleyeceklerini söyledi.

Kritik maça 48 saat kalırken, Pazar günkü maçta tribünlerin dolması için taraftarları çağrı yapılıyor.

HATAYSPOR’UN GALİBİYETİ YETMİYOR, RAKİPLERİN DE PUAN KAYBETMESİ GEREKİYOR

Hatayspor’un kümede kalabilmesi için son iki maçı kazanması yetmiyor. Bayrampaşa ile aynı puanda olmasına rağmen, ikili averajda rakibinin üstün olması Bordo-Beyazlı takımı zor durumda bırakırken, son iki maçta Bayrampaşa ile birlikte Üsküdar Anadolu ve K. Maraşspor’un da puan kaybetmeleri Hatayspor’a yarayacak.

Son iki haftada 4 takım da tehlikenin içerisinde yer alırken, Pazar günü oynanacak karşılaşmalarında belirleyici olabileceği belirtiliyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol