Hatay Mahalli Haber
MENÜ

BAL’a bir takım istiyorum

Yayınlanma Tarihi : 05.05.2016 00:00 Bu haber 1079 defa okundu

Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman, ilçenin Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) bir takım olması gerektiğine dikkati çekerek, “Defne’nin BAL’da bir takımı olmalı” dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
BAL’a bir takım istiyorum

Başkan Yaman, geçtiğimiz günlerde düzenlenen Armutluspor’un şampiyonluk yemeğinde bir konuşma yaparak, ilçede sportif faaliyetlerine destek verdiklerini söyledi.

Bölge halkının ve kulüplerin taleplerini her zaman dikkate aldıklarını ve önerileri yerine getirmeye çalıştıkların ifade eden Başkan Yaman, şöyle konuştu:

“Defne’de bugüne kadar en büyük eksikliği hissedilen saha ve tesis sorununu çözmek için girişimler başlatmış bulunmaktayız. Dursunlu Mahallesi’ndeki sahayı nizami ölçülere getirdik ve eksikliklerini giderdik. İlçemiz sınırları içerisinde bulunan Çekmece Sahasının bize devredilmesi hususunda girişimlerde bulundu. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne resmi başvuru yaptık. Cevabı gelir gelmez, sahayı düzenleyeceğiz ve çalışmaları hemen başlatacağız. Harbiye’de de spor tesisi yapmak için yerimiz hazır, projesini hazırlatıyoruz. Biz üzerimize ne düşüyorsa yapacağız. Ama benim de bir isteğim var, artık Defne’nin de BAL’da bir takımı olmalı ve bu lige yükselme konusunda çalışma yapmalılar. Defne’nin sesini sportif faaliyetlerle de duyurma başarısını göstermeliyiz.”

Başkan Yaman, amatör kulüplere her zaman destek olmaya devam edeceklerini dile getirerek, “Sadece futbolda değil, diğer branşlarda da faaliyet gösteren sportif faaliyetleri de desteklemeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol