Hatay Mahalli Haber
MENÜ

BAKAN SARI HATAY STANDINI ZİYARET ETTİ

Yayınlanma Tarihi : 17.03.2016 00:00 Bu haber 934 defa okundu

Hatay, Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen dünyanın en büyük gayrimenkul yatırım ve emlak fuarı MIPIM'de, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'ın öncülüğünde büyük başarı ile tanıtıldı.

Paylaş Paylaş Paylaş
BAKAN SARI HATAY STANDINI ZİYARET ETTİ

Fuarın 2. gününde Hatay standını, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

BAŞKAN SAVAŞ, BAKAN SARI'YA PROJELERİ ANLATTI

Gerçekleşen stand incelemesinde Başkan Savaş Bakan Sarı'ya, Hatay'ı kalkındıracak dev projeleri ve dünya genelindeki yatırımcılara kentin yatırım anlamındaki büyük potansiyelini anlatma yolunda kay ettikleri mesafeler hakkında bilgiler verdi. 

MIPIM'de Hatay'ı kalkındıracak mega projeleri kısa sunumlarla basına ve dünya kamuoyuna anlatma fırsatı bulduklarını kaydeden Başkan Savaş'a, Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy ve  Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur ve dünya genelinden basın mensupları eşlik etti.

FUAR, REFAHININ YÜKSELMESİNİ SAĞLAYACAK

MIPIM Fuarı, bölgemizde ve özellikle Suriye'de yaşanan savaşın en kısa zamanda son bulup Hatay'ın da içinde yer aldığı eski ipek yolunun yeniden canlanarak Çin'e kadar açılması ve kentin eski ekonomik refah seviyesi yüksek günlerine kavuşturulması anlamında büyük önem taşıyor.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol