Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Babalar Mobilya'dan Müşterilerine, 'yıkılmadık, Buradayız

Yayınlanma Tarihi : 04.07.2023 09:12 Bu haber 179 defa okundu

Hatay'ın mobilya zincir mağazalarında marka isim olan 'Babalar Mobilya' yeniden müşterilerinin hizmetine girdi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Babalar Mobilya'dan Müşterilerine, 'yıkılmadık, Buradayız

Babalar Mobilya, deprem sonrası Hatay'ı terk etmeyerek, yıkılan mağazalarını toparlamaya ve zarar gören ürünlerini tespit etmeye çalıştı.

Karı-koca çalışarak Babalar Mobilya İşletme Sahipliğini yapan Birgül ve Muzaffer Babalar, yaptıkları açıklamada, 6 Şubat'ta meydana gelen depremde yaşadıkları afetin boyutunun bugüne kadar dünyada görülmediğini ileri sürerek, "Şükürler olsun canımızı kurtardık ve hayattayız. Rabbimize bize ömür bahşettiği için minnettarız. Depremde 3 mağazamızda büyük zarar gördü. Maddi olarak zararımız çok büyük. En büyük üzüntümüz, deprem günü dayanışma içerisinde olmamız gerekirken, mağazalarımızın talan edilmesi bizleri fazlasıyla üzmüş ve bu durumda dahi insanlıktan nasibini almamış olan bu kişileri Allah'a havale ettik" dediler.

ÜRÜNLERİMİZİ TOPARLADIK VE YENİ ÜRÜNLERDE GETİREREK YENİ SANAYİ DE MAĞAZAMIZ FAALİYETE TEKRAR GİRDİ

Depremden sonra alacaklarını ve vereceklerini de toparlayarak, yeniden kolları sıvadıklarını anlatan Birgül ve Muzafer Babalar, "Depremin ilk gününden itibaren Hatay'ı Antakya'yı terk etmedik. Cenazelerimiz vardı, onları toprağa verdik, acılarımızı yaşadık. Uzun bir süre dinlendikten sonra artık işimize dört elle sarılmamızı ve yeniden işimizin başına geçmemiz gerektiğini kararlaştırdık. Mevcut dükkanımızda bakım ve onarım yaptıktan sonra ürünleri getirdik. Hizmete açmış olduğumuz mağazamız Yeni Sanayi Sitesi 1. iniş 7. Cadde köşebaşında faaliyete girdi. Yeni ürünlerimizde geldi.  Her bütçeye uygun mobilyalarımız mevcuttur. Müşterilerimizin içi rahat olsun, Babalar Mobilya yıkılmadı, burada" diye konuştular.

Babalar Mobilya Yeni Sanayi Sitesi 1. iniş, 7. Cadde köşebaşında açmış oldukları mağazaya tüm müşterilerini beklediklerini ve her bütçeye uygun ürünlerin bulunduğu belirtildi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol