Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Aynı sıkıntı sürecekse yokuz

Yayınlanma Tarihi : 07.05.2016 00:00 Bu haber 983 defa okundu

Hatayspor teknik direktörü Bayram Toysal genel durum değerlendirmesi yaptığı toplantıda basın mensupları ile bir araya geldi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Aynı sıkıntı sürecekse yokuz

Hatayspor’un 2. Lig’de yoluna devam etmesinin sevincini yaşadıklarını ifade eden Hatayspor teknik direktörü Bayram Toysal, yirmi yıllık profesyonel futbol hayatında yaşadığı toplam sıkıntıları 3.5 ayda yaşadığının altını çizdi.

Türkiye 2. lig ekiplerinden Hatayspor'un teknik direktörü Bayram Toysal, yeni sezonda yeniden yapılanmanın şart olduğunu söyledi.

Bayram Toysal, "Yeni sezonda yeniden yapılanma olmazsa ve sıkıntılı süreç devam edecekse biz görev kabul etmeyeceğiz" dedi. Sıkıntılı süreçte göreve geldiğini, bu sıkıntılı süreçte destek olan basın mensuplarına teşekkür eden teknik direktör Bayram Toysal,  daha sonra görüşlerini şöyle açıkladı:

"Bu zor süreçte yaşadığımız değişimle Hatayspor'un ligde kalmasını sağladık. Bunda emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Kadromuz geniş değildi. Ama devre arasında transferde 6-7 futbolcuyu kadromuza dahil ederek biraz rahat nefes aldık. Mevcut kadromuzla en iyisini yapmaya çalıştık. Kariyerimde yaşamadığım sıkıntıları 3,5 ayda yaşadım. Son dönemde oluşan krizin iyi yönetildiğine inanıyorum. Bu kriz iyi yönetilmeseydi, Hatayspor 'un ligde kalması imkansız olurdu. Ben ve Gökhan Zan kardeşimin Hatayspor'a bu zor süreçte yararlı olduğumuzu söylemek istiyorum."

YIKICI ELEŞTİRİ YAPAN ÇATLAK SESLERİ DİKKATE ALMIYORUM

Teknik direktör Bayram Toysal, Hatayspor'un gerçek sahiplerinin taraftarlar ve basın mensuplarının olduğunun altını çizerek "Hatayspor'un gerçek sahipleri taraftarlar ve basındır. Bu nedenle yıkıcı eleştiri yapan çatlak sesleri dikkate almıyorum. Çünkü bizim tek gayemiz Hatayspor'un daha iyi bir yapılanmayla yeni sezona başlamasıdır. Hatayspor'un üst liglere nasıl yükseleceğini düşünüyoruz. Önümüzdeki sezonda aynı sıkıntılı süreç devam edecekse biz görev kabul etmeyeceğiz. Çünkü bu sezon çok ciddi sıkıntılarla boğuşarak ligde kalmayı başardık" dedi.

BELEDİYE BAŞKANIMIZIN DESTEKLERİYLE LİGDE KALDIK

Teknik direktör Bayram Toysal, şöyle devam etti: “Zor günler geçiren Hatayspor’umuzda göreve geldiğimizde hangi şartlarda nasıl sıkıntıların yaşandığını bilerek geldik ve elimizdeki imkanlar ile en iyiyi yaparak şükürler olsun 2. Lig’de yolumuza devam ettik. Para sıkıntısının yaşandığı, yeni oyuncularla eski oyuncuların birbirleri ile kaynaşma ortamını bulacağı kampın yapılmadığı bir ortamda futbolcusundan teknik kadrosuna herkes elinden gelenin fazlasını yaparak çok şükür istediğimiz yerde sezonu bitirdik. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç.Dr.Lütfü Savaş’ın büyük destekleri ile bu sezon ligde kalmayı başaran takımımız inşallah gelecek sezonda herkesin beğenisini kazanan bir takım olarak sahalarda olacaktır. Sergilenen performanstan kamuoyu memnun kalmadı ama ben ve ekibim memnun kaldık. Elimizdeki imkanlar ile gayret gösterdiğimiz takımımıza mantalite olarak yenilmemeyi öğrettik. Hatayspor’daki kriz ortamını çok iyi yönettiğimizi düşünüyorum. Türk futbolunun yetiştirdiği ender yeteneklerden Gökhan Zan kardeşimle birlikte bütün bilgi birikimimizi Hatayspor’umuz için kullandık. Bizi eleştirenler önce kendilerine bakacaklar, çünkü biz geldiğimizde bu takım çok kötü durumdaydı. Eleştiriden çok Hatayspor’u nasıl daha iyi yerlere taşıyabiliriz düşüncesi olmalı herkeste. Önümüzdeki sezon Hatayspor’u başarılı bir sezonun beklediğine inanıyoruz. Hatay Valisi Ercan Topaca, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç.Dr.Lütfü Savaş, Başkan Vekilimiz Serdar Güven, Kulüp Başkanımız Aydın Toksöz ve yönetim kurulu üyelerimiz, yüreğini kişiliğini benliğini sahaya yansıtan futbolcu kardeşlerim, Kulüp personelimiz, Teknik kadromuz, desteklerini esirgemeyen işadamlarımıza, geldiği günden itibaren kulübe sahiplenen yüreği her zaman Hatayspor için atan kardeşim Gökhan Zan ile her daim yanımızda olan siz değerli basın mensuplarına sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol